Julija Volkova

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Julia Volkova

Julija Olegovna Volkova (ven. Юлия Олеговна Волкова, s. 20. helmikuuta 1985 Moskovassa, joskus kirjoitettu myös muodossa Julia tai Yulia) oli venäläisen popduon t.A.T.u.:n toinen jäsen.

Volkova kuului Neposedy-lapsiyhtyeeseen, jossa hän tutustui t.A.T.u.:n toiseen jäseneen Lena Katinaan. t.A.T.u. aiheutti kohua lesboimagollaan. Vuonna 2003 paljastettiin lesbouden olleen managerin keksimä mainoskikka. Vaikka t.A.T.u.:n aikaansaamat huhut lesbosuhteesta Volkovan ja Katinan välillä olivat valetta, on Volkova kertonut avoimesti olevansa biseksuaali. Hän on myös kertonut tehneensä abortin vuonna 2003 ja kokeilleensa heroiinia. Volkova sai syyskuussa 2004 Viktorija-nimisen tyttären pitkäaikaisen miesystävänsä Pavel (Paša) Sidorovin kanssa. Sidorov ja Volkova lopettivat suhteensa pian tyttären syntymän jälkeen. Volkova sai myöhemmin myös poikalapsen, jonka nimeksi annettiin Samir.

Volkova asuu toistaiseksi Moskovassa, mutta hän on monissa haastatteluissa kertonut suunnitelmistaan muuttaa Los Angelesiin.

Kesällä 2006 Volkovan huhuttiin menneen naimisiin Neposedy- ja Smash!!-yhtyeissä toimineen Vlad Topalovin kanssa ja odottavan Topaloville lasta. Huhut kuitenkin kumottiin. Vuonna 2007 lähti liikkeelle uusi huhu, että Volkova olisi jälleen raskaana nykyiselle poikaystävälleen ja 27. joulukuuta 2007 Volkova synnytti varhain aamulla poikalapsen.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. December, 27 Tatu.ru. Viitattu 10.2.2010. (englanniksi)
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.