International Food Policy Research Institute

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

International Food Policy Research Institute (IFPRI) on vuonna 1975 perustettu kansainvälinen maatalouden tutkimuskeskus jonka tavoitteena on parantaa kansallisen maataloustuotannon ja ruokapolitiikan ymmärrystä ja edistää maanviljelyyn liittyvien innovaatioiden käyttöönottoa. Lisäksi IFPRIn alkuperäisenä tavoitteena oli lisätä maanviljelyn ja maaseudun kehittymisen merkitystä valtion yleisemmän kehityksen kannalta. Internet-sivustonsa mukaan IFPRI "etsii kestäviä ratkaisuja nälän ja köyhyyden poistamiseksi."

IFPRI kuuluu osittain Consultative Group on International Agricultural Researchin (CGIAR) rahoittamaan kansainvälisten tutkimuskeskusten verkostoon. CGIARin rahoittajina toimivat hallitukset, yksityiset yritykset ja yhteisöt sekä maailmanpankki.

IFPRI toteuttaa ruokapolitiikkaan liittyviä tutkimuksia ja välittää tietoa julkaisemalla satoja artikkeleita ja tietoiskuja sekä järjestämällä konferensseja ja muita tilaisuuksia. IFPRIllä on toimistot useissa kehittyvissä maissa, muun muassa Kiinassa, Etiopiassa ja Intiassa.

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:International Food Policy Research Institute