Infamous 2

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Infamous 2
Kehittäjä Sucker Punch Productions
Julkaisija Sony Computer Entertainment
Pelisarja Infamous
Julkaisuaika
  • NA 7. kesäkuuta 2011
  • EU 10. kesäkuuta 2011
  • JP 7. heinäkuuta 2011
Lajityyppi toimintaseikkailu
Pelimuoto yksinpeli
Ikäluokitus PEGI: 16
Alusta PlayStation 3
Tallennusväline Blu-ray
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Infamous 2 (muotoiltuina inFamous 2 tai inFAMOUS 2) on Sucker Punch Productionsin kehittämä ja Sony Computer Entertainmentin julkaisema toimintaseikkailupeli PlayStation 3:lle. Peli julkistettiin E3 2010 -pelimessuilla ja se julkaistiin kesäkuussa 2011. Peli on jatkoa 2009 ilmestyneelle Infamousille.

Pelin jatko-osa on maaliskuussa 2014 julkaistu Infamous: Second Son.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Empire Cityssä tapahtuu jälleen hirvittävä räjähdys. Uusi pimeyden kauhu (The Beast) syntyy ja tuhoaa tieltään kaiken, mukaan lukien edellisen pelin pelialueen Empire Cityn. Tällä kertaa Cole MacGrath matkustaa Beastia pakoon New Maraisin kaupunkiin ystävänsä Zeken kanssa löytääkseen keinoja pimeyden hirviön tuhoamiseksi ennen kuin se saavuttaa Colen olinpaikan. Esteenä on salaperäinen mies nimeltään Bertrand, joka johtaa Militia-ryhmää. Militia pyrkii poistamaan ja tuhoamaan kaiken epänormaalin ja supervoimaisen New Maraisista, ja he ovat erityisen kiinnostuneita Colesta. Esteenä ovat myös läheisen suon mutatoituneet hirviöt. Tarinan aikana Cole pakenee Militiaa ja oppii lisää asioita New Maraisista, tappamastaan Kessleristä sekä First Sons -ryhmästä. Hän oppii myös käyttämään tuli- ja jääkykyjä, jotka vahvistavat häntä entisestään. Pelaaja saa pelin aikana useita kertoja päättää, asettuuko Cole hyvälle vai pahalle puolelle, eli seuraako hän Nixiä (josta Cole saa pahaa karmaa), joka haluaa aiheuttaa Colen kanssa tuhoa ja epäjärjestystä, vai Kuo'a (josta Cole saa hyvää karmaa), joka tahtoo käyttää voimiaan Colen kanssa hyvään ja auttaa muita ihmisiä. Nämä vaihtoehdot vaikkuttavat Colen voimiin ja karmaan. Lopussa Colen pitää päättää tuhoaako hän Pedon vai liittyykö hän sen puolelle.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Infamous: Festival of Blood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Infamous: Festival of Blood
Julkaisuaika NA 25. lokakuuta 2011
EU 26. lokakuuta 2011
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Infamous: Festival of Blood on lisäosa Infamous 2:lle. Lisäosa on itsenäinen eikä vaadi Infamous 2:n levyä toimiakseen. Lisäosa on genreltään osittain kauhua.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.