Ilkka Vesterinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ilkka Juhani Vesterinen on suomalainen muusikko, laulaja ja säveltäjä.[1] Hän on tehnyt lauluja muille artisteille ja levyttänyt itsekin muutaman levyn.lähde?

Omien levytyksiensä lisäksi Vesterinen on tehnyt kappaleita muun muassa Kari Tapiolle, Meiju Suvakselle sekä Frederikille eli Ilkka Sysimetsälle. Myös Teuvo Oinas, Markku Aro, Kaija Koo sekä useat muut artistit ovat esittäneet Ilkka Vesterisen sanoittamia tai sovittamia lauluja. Äänitearkiston mukaan osallistunut 51 kappaleen tekemiseen.

Vesterinen piti aikoinaanmilloin? Helsingissä Mellunmäen Kesoilia. Hän harrasti autourheilua ollen muun muassa Matti J. Tarvaisen kartanlukijana.lähde? Vesterinen toimi myös "tiskijukkana" ravintoloissa. Kun Mellunmäen Kesoil jäi K-Supermarketin alle, Vesterinen siirtyi myymään LVI-tarvikkeita, ensin Espooseen ja sittemmin Viroon. Hän asustelee nykyisin Saarenmaalla ja kirjoittelee Uuden Suomen blogiin tarinoita Virosta nimimerkillä "Juro Ukko". Hänen musiikkikappaleita oli aikoinaan ehdolla muun muassa Syksyn sävel -kilpailuissa.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]