Hardline

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hardline
Hardline Rockharz 2019 34.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1992
Tyylilaji Hard rock
Melodinen hard rock
Glam metal
Kotipaikka Yhdysvallat Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Johnny Gioelilaulu
Jamie Brownbasso
Josh Ramoskitara
Michael T. Rosskosketinsoittaja
Atma Anurrummut

Levy-yhtiö

Frontiers Records
MCA

Aiheesta muualla
Hardlinen MySpace sivusto

Hardline on vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen rockyhtye. Yhtyeen perustivat veljekset Johnny ja Joey Gioeli, jotka olivat aikaisemmin soittaneet eri yhtyeissä Gazzarri's-yökerholla Sunset Stripillä West Hollywoodissa. Alkuperäisessä kokoonpanossa soitti veljesten lisäksi kitaristi Neal Schon, basisti Todd Jensen ja rumpali Deen Castronovo, jotka olivat aikaisemmin soittaneet muun muassa superyhtye Bad Englishissä ja yhdessä laulaja Paul Rodgersin kanssa.

Ensimmäisen albumin jälkeen yhtye vietti hiljaiseloa, ja jäsenet olivat mukana studiomuusikoina muun muassa Alice Cooperin, Ozzy Osbournen ja Steve Vain yhtyeissä. Neal Schon lähti yhtyeestä ja päätyi lopulta aikuisrockyhtyeeseen Journey. Basisti Todd Jensen ja rumpali Deen Castronovo lähtivät Hardlinesta ja liittyivät Ozzy Osbournen yhtyeeseen. Ennen yhtyeen toista albumia II rumpali Bobby Rock, kosketinsoittaja Michael T. Ross ja Black Sabbathin basisti Geezer Butler liittyivät kokoonpanoon.

23. elokuuta 2008 Hardline ilmoitti MySpace-sivustollaan aloittavansa kolmannen albuminsa tekemisen syyskuussa. Keväällä 2009 ilmestynyt albumi on nimeltään Leaving the end open.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nykyiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Entiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

DVD:t[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]