Ginger Fish

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kenneth Robert Wilson
Ginger Fish (2014)
Ginger Fish (2014)
Henkilötiedot
Syntynyt28. syyskuuta 1966 (ikä 57)
Ammatti muusikko
Muusikko
Taiteilijanimi Ginger Fish
Aktiivisena 1995–
Tyylilajit industrial metal, alternative metal
Soittimet rummut, piano
Yhtyeet Marilyn Manson, Martyr Plot, Powerman 5000, Rob Zombie
Levy-yhtiöt Nothing, Interscope
Aiheesta muualla
Kotisivut

Ginger Fish (oik. Kenneth Franklin Robert Wilson, jonka muutti myöhemmin Kenny Wilsoniksi, s. 28. syyskuuta 1966, Framingham, Massachusetts, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen rumpali, joka soitti Marilyn Manson -yhtyeessä vuosina 1995-2011. Hän on soittanut useissa lasvegaslaisissa underground-yhtyeissä ja myös Paul Ankan sekä Barry Manilow'n kanssa. Pseudonyymi Ginger Fish tulee tanssija Ginger Rogersista ja sarjamurhaaja Albert Fishistä. Fish on soittanut Marilyn Mansonissa vuodesta 1995, jolloin hän tuli Sara Lee Lucasin tilalle. Vuonna 2011 Wilson ilmoitti jättävänsä Marilyn Mansonin. Ginger Fish toimii nykyään yhtyeen Rob Zombie rumpalina.

Loukkaantumisia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Fish on joutunut usein muun bändin ja itsensä takia onnettomuuksiin ja loukkaantumisiin. Mechanical Animals -kiertueella häneltä murtui lapaluu ja käsi, kun yhtye rikkoi lavan konsertin lopuksi, mutta hän soitti kiertueen loppuun yksikätisenä. Chris Vrenna oli Fishin sijalla tilapäisesti vuonna 2005, kun Fish kärsi päävammasta eikä pystynyt lähtemään kiertueelle. Fish loukkaantui 2004 Viva Comet Awards -palkintojenjakotilaisuudessa, kun hän kaatui lavan ja takahuoneen välissä olevaan kuiluun kappaleen "Personal Jesus" esityksen jälkeen.

Fish seurusteli näyttelijä Alyson Hanniganin kanssa 1999–2000, mutta lopetti suhteen, koska Hanniganilla oli salasuhde nykyisen aviomiehensä kanssa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.