Five Nights at Freddy’s: The Twisted Ones

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Five Nights at Freddy's: The Twisted Ones
Alkuperäisteos
Kirjailija Scott Cawthon
Kira Breed-Wrisley
Genre Kauhu
Jännitys
Julkaistu 27. kesäkuuta, 2017
Edeltävä Five Nights at Freddy's: The Silver Eyes
Seuraava Five Nights at Freddy's: The Fourth Closet
Nuvola apps bookcase.svg
Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

Five Nights at Freddy: The Twisted Ones on vuonna 2017 julkaistu kauhuromaani ja jatko-osa ensimmäiseen kirjaan. Kuten aiemman osan, myös tämänkin on kirjoittanut Kira Breed-Wrisley ja Five Nights at Freddy's -pelisarjan luoja Scott Cawthon.[1] Romaani perustuu löyhästi pelisarjan toiseen, kolmanteen ja neljänteen peliin.

Synopsis[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

On kulunut vuosi Freddy Fazbear's Pizzan karmeista tapahtumista ja Charlie yrittää jatkaa elämässään eteenpäin sekä keskittyä opiskeluun. Vaikka hän on innoissaan tuoreesta alusta uudessa koulussaan, hänen uniaan vainoavat painajaiset neljästä kauhistuttavasta robottimaskotista ja Freddy Fazbear's Pizzan murhaajasta. Charlie luulee, että hän on jättänyt pahimman taakseen, kunnes useita ruumiita löytyy koulun läheltä, joiden vammat ovat pelottavan tutun oloisia.

Ei aikaakaan, kun Charlie tuntee vetäytyvänsä takaisin hänen isänsä pelottavien luomusten maailmaan. Jokin kieroutunut ja verenhimoinen ajaa Charlieta takaa, ja jos se saa hänestä otteen, se ei päästä irti.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Fandom-käyttäjät: Five Nights at Freddy's: The Twisted Ones FNaF:_The_Novel_Wiki. 5.2.2017. Viitattu 8.3.2019. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]