Duke Nukem: Land of The Babes

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Duke Nukem: Land of The Babes
Frontduke.jpg
Kehittäjä n-Space
Julkaisija GT Interactive
Julkaisuaika Yhdysvaltain lippu 19. syyskuuta 2000
Lajityyppi Third-person shooter
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus ESRB: M
Alusta PlayStation
Jakelualusta CD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Duke Nukem: Land of The Babes on vuonna 2000 PlayStationille julkaistu kolmannen persoonan toimintapeli. Pelin kehitti n-Space ja sen julkaisi GT Interactive. Se on jatkoa Duke Nukem -pelisarjan neljännelle osalle; Duke Nukem: Time to Kill -pelille. Land of The Babes ei sisällä edeltäjäänsä verraten suuria graafisia muutoksia. Duken ääninäyttelemisen hoiti jälleen näyttelijä Jon St. John.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli alkaa Time to Killin tapaan introlla. Maapallon ovat dystopia -tulevaisuudessa vallanneet alienit. Kaikki miehet on tapettu, ja naiset otettu orjiksi. Maapallolla on kuitenkin vapaana olevia kapinallisia, jotka yrittävät saada Duke Nukemin tulevaisuuteen pelastamaan ihmiskunnan. He ovat juuri lähdössä teleportin avulla menneisyyteen Duke Nukem: Time to Kill -pelin tapahtumien aikaan, kunnes "Pig Cop" -alienit murtautuvat sisään ja käyttävät teleporttia hyväkseen, menemällä menneisyyteen tappamaan Duken. Duke lähtee teleportin kautta tulevaisuuteen, ja aloittaa maailmanpelastuksen.

Pelin nimi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin nimeksi suunniteltiin alun perin Duke Nukem: Planet of The Babes, mutta samoihin aikoihin tekeillä ollut elokuva, "Planet of the Apes" (suom. Apinoiden planeetta), muistutti hyvin paljon suunniteltua nimeä, minkä seurauksena elokuvan tekijät pyysivät GT Interactivea ja 3D Realmsia vaihtamaan pelin nimeä.


Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.