Digitoday

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Digitoday on vuonna 2000 perustettu suomalainen tietotekniikka-aiheinen verkkojulkaisu, joka uutisoi ja analysoi tietotekniikan, tietoliikenteen, finanssimaailman, ja media-alan ilmiöitä ja tapahtumia.

Digitodayn kustantaja on Taloussanomat Oy, joka on osa Sanoma Media Finland -konsernia[1]. Taloussanomat Oy julkaisee myös talouslehti Taloussanomia sekä vuosien 1999 ja 2015 aikana tietotekniikkalehti It-viikkoa, jonka toiminta lopetettiin vuoden 2016 alkaessa. Syksyllä 2016 Digitoday yhdistettiin Ilta-Sanomiin yhdessä Taloussanomien kanssa.

Toimitus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julkaisun vastaava päätoimittaja on Tapio Sadeoja. Toimituspäällikköinä ovat Hannu Sokala ja Anneli Koistinen. Digitodayn toimittajia ovat muun muassa Tuomas Linnake, Perttu Pitkänen, Henrik Kärkkäinen ja Heidi Vaalisto.

Vuoden 2015 lopussa Taloussanomat ilmoitti It-viikon ja Digitodayn toimitusten yhdistymisestä vuoden 2016 alkaessa, jonka toimesta It-viikko lopetettiin ja Digitoday sai lisää toimittajia.[2] Taloussanomien mukaan jo nyt hyvässä asemassa oleva Digitoday vahvistuu tällä muutoksella entisestään.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä tietotekniikkaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.