Bree Turner

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bree Turner
Bree Turner Maxim-lehden 10th Annual Hot 100-juhlissa vuonna 2009.
Bree Turner Maxim-lehden 10th Annual Hot 100-juhlissa vuonna 2009.
Syntymäaika 10. maaliskuuta 1977
Syntymäpaikka Palo Alto, Kalifornia
Aktiivisena 1996–
Oikea nimi Bree Nicole Turner
Ammatti näyttelijä, tanssija
Merkittävät roolit Rosalee Calvert
Grimm
Tina Hammersmith
Anna palaa 2
Aiheesta muualla
IMDb

Bree Nicole Turner (s. 10. maaliskuuta 1977 Palo Alto, Kalifornia) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan kenties parhaiten yliluonnollisesta tv-sarjasta Grimm jossa hän on näytellyt vuodesta 2012 lähtien. Lisäksi Turner on nähty muun muassa tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen, Aavekuiskaaja, Traveler ja Mentalist.

Bree Turnerin isä on entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Kevin Turner, joka pelasi muun muassa New York Giantsissa ja Washington Redskinsissä. Turner valmistui Monte Vista High Schoolista vuonna 1995; hänet oli valittu vuoden 1994 tanssiaiskuningattareksi. Sen jälkeen hän opiskeli King's College Londonissa ja Kalifornian yliopistossa. Turner on ammattitanssija ja hän on harrastanut pitkään myös rullaluistelua.

Ensimmäiset elokuvaosansa Turner sai statistina 1998–1999. Hänen ensimmäinen puheroolinsa oli elokuvassa Deuce Bigalow: Male Gigolo. Samana vuonna hän esiintyi MTV:n eroottisessa tv-sarjassa Undressed. 2000-luvulla Turner alkoi saada useita merkittäviä elokuvarooleja.

Turner on esiintynyt myös mm. Gapin ja Dr Pepperin mainoksissa.

Turner on ollut vuodesta 2008 naimisissa Justin Salimanin kanssa[1] ja heillä on kaksi lasta, Stella Jean (s. 2010) ja Dean (s. 2012).

Elokuvia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.