Boris Balkov

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Boris Balkov
Luoja(t) Takao Aoki
Näyttelijä(t) Japani Takehito Koyasu
Yhdysvallat Kent Williams
Ensiesiintyminen Mangan luku 4 (kesäkuu 2001)
Kustantaja Coro Coro
Henkilötiedot
Asuinpaikka Moskova
Suhteet
Tutut Voltair
Tri Zagart

Boris Balkov (Volkov) on kuvitteellinen hahmo Beybladen anime- ja mangasarjassa.

Boris on rikollinen, jonka tavoitteena on auttaa Voltairia valloittamaan maailma. Hän valmentaa Demolition Boys -joukkuetta ja harjoittaa heitä Balkovin luostarissa sekä samalla suorittaa salaisia kokeita luostarin alakerrassa. Boris on julma kaikkia kohtaan paitsi niitä jotka ovat hänen mielestään vahvoja. Borisin positiivinen puoli on optimistisuus, sillä vaikka hänen aikaisemmat kokeensa olivat epäonnistuneet, Boris jaksoi edelleen uskoa siihen, että ne vielä tuottavat tulosta.

Manga[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mangassa Boris johti ja valmensi omaa joukkuettaan, johon kuului hänen suosikki bleidaajansa Talan lisäksi Spencer, Bryan ja Ian. Hän yritti joukkueensa avulla voittaa Tysonin ja napata hänen petosirunsa pomolleen tohtori Zagartille. Huolimatta siitä, että hän epäonnistui tehtävässään, mutta jatkoi edelleen Zagardin alaisena. Uudemman kerran Boris sai tehtäväkseen hommata uuden joukkueen uutta tehtävää varten.

Valmentajana hän on erittäin ankara ja vaatii pelaajiltaan täydellisyyttä, kuten Tala sai kuulla, siitä huolimatta vaikka voittikin Tysonin, koska hänen hyrrässään oli lohkeamia.

Saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • MM-turnaus hopeaa: 2001