Arimo Mustonen

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Arimo Mustonen (s. 9. heinäkuuta 1972 Tampere) on stand up -koomikko ja Tampereen Stand Up Clubin perustaja[1].

Mustosen stand up -ura alkoi Subtv:n TV-show’n muotoisesta stand up -kilpailusta ”Get up, Stand up” vuonna 2005. Ensimmäisen kerran hän esiintyi ravintola Kantri Starissa Tampereen Hervannassa. Mustonen voitti vuoden 2005 Tomaatteja, tomaatteja -festivaalien Kong Show’n, jossa yleisö sai gongin avulla ratkaista voittajan[2]. Mustonen esiintyy enimmäkseen ravintoloissa, mutta hän on esiintynyt myös muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa sekä televisiossa[3].

Mustonen esiintyi Suomen ensimmäisellä stand up -kiertueella Kossu on the corner Tommi Mujusen ja Sami Hedbergin kanssa vuonna 2006lähde?. Kiertueen tuotti Suomen Stand up Club. Toinen Suomen kiertue oli vuosina 2010-2011, Hyvät Pahat ja Hauskat, jossa Arimon lisäksi oli mukana kaksi komiikan huippuammattilaista: Juha-Pekka Kangas ja Simo Frangén. Kiertueen tuotti Naurunpaikka Oy.

Mustonen on tällä hetkellämilloin? kokopäivätoiminen koomikko. Pääasiassa hän toimii Suomessa, mutta myös ulkomailta on karttunut esiintymiskokemusta. Vuonna 2011 Arimo esiintyi Lontoon Comedy Storessa. Lisäksi hän on keikkaillut ainakin Turkissa ja Keski-Euroopassa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Stand Up -koomikko Arimo Mustonen Arimo Mustonen. Viitattu 18.8.2009.
  2. Koomikot
  3. Referenssit Arimo Mustonen. Viitattu 18.8.2009.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
  1. Arimo Mustonen Polar artisteilla