Akuji the Heartless

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Akuji the Heartless
Kehittäjä Crystal Dynamics
Julkaisija Eidos Interactive
Julkaistu 1999
Lajityyppi toimintapeli
Pelimuoto yksinpeli
Alusta PlayStation
Jakelumuoto CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Akuji the Heartless on Crystal Dynamicsin kehittämä toimintapeli, jonka Eidos Interactive on julkaissut vuonna 1999 PlayStationille.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin alussa kerrotaan tapahtumista Mamorassa, jossa suuret valtasuvut taistelevat vallasta. Voodoopappi Murat aikoo naittaa poikansa Akujin Kesholle, Tankon heimon vanhimmalle tyttärelle tuodakseen rauhan, mutta voodoopappi Orad, Muratin vanhempi poika, murhaa Akujin hänen hääpäivänään. Oradin kätyrit repivät Akujin sydämen tämän rinnasta ja kiroavat vielä toimivan sydämen. Akujin ruumis heitetään helvettiin. Tästä varsinainen peli alkaa. Akuji tapaa helvetissä paroni Samedin, kuoleman hengen. Akuji haluaa kostaa murhaajilleen ja palata takaisin Keshon luokse. Päästäkseen pois helvetistä takaisin Mamoraan hänen täytyy maksaa vero Samedille ja etsiä esi-isiensä henkiä.

Peli[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Akujin täytyy kerätä esi-isien henkiä. Matkalla hän kohtaa kolme vartijaa ja tuhansia helvetin olentoja, jotka hänen täytyy voittaa. Pelissä voi kerätä voodoonukkeja (pidentävät terveysmittaria), loitsuja (uusia hyökkäyksiä), esi-isiä (tarvitaan, jotta pääsee seuraavaan maailmaan), sydämiä (palauttavat terveyttä) ja lisäelämiä. Akujilla on kentän alussa aina sapeli, mutta loitsuja keräämällä hän saa tehokkaampia hyökkäyksiä. Pelin ikäraja on 15 Euroopassa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.