2waytraffic

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
2waytraffic
2waytraffic logo.png
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu Hilversum, Alankomaat (2004)
Kotipaikka  Alankomaat
Toimiala televisiotuotanto
Emoyhtiö Sony
Tytäryhtiöt Celador
Omistaja Sony Pictures Entertainment (Sony)
Kotisivu www.2waytraffic.com

2waytraffic on alankomaalainen televisiotuotantoyhtiö, joka perustettiin Hilversumissa vuonna 2004.

Yhtiö laajeni merkittävästi vuonna 2006, jolloin se osti mobiiliratkaisujen toimittajan Emexusin kesäkuussa ja sisällön kehittäjä Intellygentsin elokuussa. Merkittävin hankinta oli kuitenkin brittiläinen yritys Celador International ja sen ohjelmakirjasto, johon kuuluu maailmanlaajuinen tietokilpailuformaatti Haluatko miljonääriksi?.

4. kesäkuuta 2008 2waytrafficista tuli Sony Pictures Entertainmentin tytäryhtiö. Yhtiöllä on toimipisteet Lontoossa, New Yorkissa, Budapestissa, Tukholmassa, Malesiassa, Hilversumissa ja Kiovassa.

2waytraffic International, Sony Pictures Television[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Celador International omisti yli 200 tietokilpailuformaattia, kuten Haluatko miljonääriksi?, Yhdysvalloissa, Britanniassa, Itä-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Kun Sony Pictures Entertaiment osti 2waytrafficin, sen tytäryhtiöstä tuli 2waytraffic International, Sony Pictures Television, ja sen johtajaksi nimitettiin Ed Louwerse.

Huhtikuussa 2012 2waytrafficistä tuli "Sony Pictures Television International Formats Distribution", ja 2waytrafficin logo korvattiin Sony Pictures Televisionin logolla.

2waytrafficin omistamia formaatteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.