Wii Balance Board

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wii Balance Board

Wiifit.jpg

Kehittäjä Nintendo
Sukupolvi seitsemäs sukupolvi
Julkaisu Japanin lippu 1. joulukuuta 2007
Euroopan unionin lippu 25. huhtikuuta 2008
Australian lippu 8. toukokuuta 2008
Yhdysvaltain lippu 19. toukokuuta 2008
Gamepad.svg
Lisää videopeliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Wii Balance Board on Nintendon kehittämä tasapainoilulauta Wii-konsolille. Wii Balance Board julkaistiin Japanissa 1. joulukuuta 2007 ja muualla maailmalla se julkaistiin vuonna 2008 ja lähes kaikissa paikoissa se julkaistiin samaan aikaan Wii Fit -pelin kanssa. Wii Balance Board esiteltiin ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2007 E3 2007 -messuilla. Wii Balance Board toimii neljällä AA-patterilla, joilla Balance Boardia voidaan käyttää jopa 60 tuntia.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wii Balance Boardilla pelataan mm. Wii Fit ja Wii Fit Plus peleissä kaikenlaisia tasapainoilupelejä, tehdään Yoga liikkeitä, nyrkkeillään ja kehitetään lihaksia pelaamalla lihastreenipelejä. Wii Balance Boardia voidaan käyttää myös monien muiden pelien pelaamiseen, kuten Mario & Sonic at the Olympic Winter Gamesin pelaamiseen.

Suunnittelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wii Balance Board päältä kuvattuna

Wii Balance Board on ulkonäöltänsä kuin laihduttaneen ihmisen vartalo jos sen laittaa pystyasentoon, Balance Board sisältää kaksi nappulaa joista toinen löytyy laudan etupäästä, kyseinen nappula on Balance Boardin käynnistysnappula ja toinen niistä nappuloista löytyy patterilokerosta laudan pohjasta ja se on yhteydenmuodostamisnappula. Wii Balance Board käyttää Bluetooth tekniikkaa. Balance Board on suunniteltu Japanissa kestämään 136 kg painavia ihmisiä ja melkein kaikilla muilla markkina-alueilla se on suunniteltu kestämään 150 kg painavia ihmisiä. Vuonna 2012 julkaistava Wii U konsoli on suunniteltu yhteensopimaan Wii Balance Boardin kanssa.