The Home Depot

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
The Home Depot

TheHomeDepot.svg

Yritysmuoto Julkinen osakeyhtiö
Perustettu 1978
Toimitusjohtaja Frank Blake
Kotipaikka Cobb County, Georgia, USA
Toimiala Rautakauppa
Liikevaihto 67 997 mrd. USD (2011)
Henkilökuntaa 321 000
Kotisivu HomeDepot.com
The Home Depot -myymälä Kaliforniassa

The Home Depot on yhdysvaltalainen rautakauppaketju. Se on Yhdysvaltain neljänneksi suurin vähittäismyyjä. Ketju palvelee sekä yksityisiä kuluttajia että rakennusalan ammattilaisia.

Yritys perustettiin 1978 Atlantassa Yhdysvalloissa. The Home Depotilla on Pohjois-Amerikassa noin 2 000 myymälää. Myymälät ovat keskimäärin noin 10 000 neliömetrin kokoisia. Työntekijöitä on yli 325 000. Muiden Yhdysvaltain suurten ketjujen tavoin se vastustaa ammattiliittoja ja työntekijöiden järjestäytymistä ja käyttää työntekijöistä nimikettä ”associate”.

The Home Depot on erilainen perinteiseen rautakauppaan verrattuna. Jokainen myyjä on valmennettu opastamaan asiakasta ja henkilöstö osaa käyttää jokaista kaupan tuotetta ja heitä koulutetaan koko ajan. Myymälät ovat auki lähes ympäri vuorokauden ja myymälöissä voi opetella myyjän johdolla esimerkiksi laatoittamista.

Vuosina 2003–2013 The Home Depot toimi Carsonissa Kaliforniassa sijaitsevan AEG:n omistaman urheilukompleksin, silloiselta nimeltään The Home Depot Centerin nimisponsorina.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.