Luettelo televisiosarjan Digimon Zero Two jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo japanilaisen Digimon-sarjan animesarjan toisen tuotantokauden, Digimon Zero Twon jaksoista. Jaksoista on lueteltu suomenkieliset, englanninkieliset ja japaninkieliset nimet.

Nämä jaksot on näytetty kahdesti Nelosella. Kauden ensimmäinen puolisko jaksoon 26 asti on dubattu suomeksi, toinen puolikas on jätetty alkuperäiseen japaninkieliseen asuun ja siihen on lisätty suomenkieliset tekstitykset. Ensimmäisen puolikkaan on dubbannut Tuotantotalo Werne.


  • 1. jakso: Rohkeuden valloittaja (engl. Enter Flamedramon) (jap. The One who Inherits Courage)
  • 2. jakso: Portti aukeaa (engl. The Digi-Team Complete) (jap. Digital Gate Open)
  • 3. jakso: Digi-egg esiin (engl. A New Digitude) (jap. Digimental Up)
  • 4. jakso: Pimeyden valtias, Digimon-keisari (engl. Iron Vegiemon) (jap. Digimon Kaiser, King of the Darkness)
  • 5. jakso: Tuhotkaa pimeä torni (engl. Old Reliable) (jap. Destroy the Dark Tower)
  • 6. jakso: Vaarallinen eväsretki (engl. Family Picnic) (jap. A Dangerous Picnic)
  • 7. jakso: Hikaria ei unohdeta! (engl. Guardian Angel) (jap. Hikari's Memories)
  • 8. jakso: Yksinäinen Digimon-keisari (engl. Ken's Secret) (jap. The Digimon Kaiser's Loneliness)
  • 9. jakso: Pahan renkaan maaginen voima (engl. The Emperor's New Home) (jap. The Evil Ring's Magic Runs Wild)
  • 10. jakso: MetalGreymon iskee! (engl. The Captive Digimon) (jap. The Enemy is MetalGreymon)
  • 11. jakso: Lightdramon, sininen ukkonen (engl. The Storm of Friendship) (jap. Blue Lightning, Lighdramon)
  • 12. jakso: Tulitaistelu Digimaailmassa (engl. The Good, the Bad and the Digi) (jap. Duel on the Digimon Meadow)
  • 13. jakso: Dragomonin huuto (engl. His Master's Voice) (jap. The Call of Dagomon)
  • 14. jakso: Shurimon, soturi (engl. Samurai of Sincerity) (jap. Shurimon's Hurricane)
  • 15. jakso: Shurimonin taistelutaidot (engl. Big Trouble in Little Edo) (jap. Shurimon's Martial Arts)
  • 16. jakso: Pako merenpohjasta (engl. 20,000 Digi-Leagues Under the Sea) (jap. Submarimon's Escape from the Bottom of the Sea)
  • 17. jakso: Odaiban muisto (engl. Ghost of a Chance) (jap. Odaiba Memorial)
  • 18. jakso: Keisarin tukikohta (engl. Run, Yolei, Run) (jap. Follow the Kaiser's Base)
  • 19. jakso: Keisarin luomus, Kimeramon (engl. An Old Enemy Returns) (jap. Chimeramon, the Combined Beast)
  • 20. jakso: Suurenmoinen digivoituminen, Magnamon (engl. The Darkness Before Dawn) (jap. Supreme Evolution, Golden Magnamon)
  • 21. jakso: Hyvästi, Ken (engl. The Crest of Kindness) (jap. Goodbye, Ken...)
  • 22. jakso: XV-mon (engl. Davis cries Wolfmon) (jap. Brave Evolution, XV-mon)
  • 23. jakso: Kenin kamppailu (engl. Genesis of Evil) (jap. When a Digivice is Infected by Darkness)
  • 24. jakso: Ankylomon, maanalainen vastarinta (engl. If I Had a Tail Hammer) (jap. Armored Ankylomon of the Earth)
  • 25. jakso: Aquilamon, taivaallinen taistelija (engl. Spirit Needle) (jap. Aquilamon, Knight of the Skies)
  • 26. jakso: Mahtava muodonmuutos, fuusioituminen (engl. United we Stand) (jap. Jogress Evolution, Now Two Hearts Become One)
  • 27. jakso: Paildramonin syntymä (engl. Fusion Confusion) (jap. Unstoppable Combination, Paildramon)
  • 28. jakso: Ötökkäansa (engl. The Insect Master's Trap) (jap. The Insect Master's Trap!!)
  • 29. jakso: Hämähäkkinaisen seittisotku (engl. Arukenimon's Tangled Web) (jap. Arachnemon, the Spider Woman's Mistake)
  • 30. jakso: BlackWarGreymonin syntymä (engl. Ultimate Anti-Hero) (jap. Darkness Ultimate, BlackWarGreymon)
  • 31. jakso: Rakkauden myrsky (engl. Opposites Attract) (jap. Love Storm: Slyphimon)
  • 32. jakso: Pyhän Kiven salaisuus (engl. If I only had a Heart) (jap. Mysterious Ruin, Holy Stone)
  • 33. jakso: Miyakon päivä Kiotossa (engl. A Chance Encounter) (jap. Today Miyako is in Kyoto)
  • 34. jakso: Pyhien Paikkojen suojelijat (engl. Destiny in Doubt) (jap. Defend the Holy Point)
  • 35. jakso: BlackWarGreymonin hyökkäys (engl. Cody takes a Stand) (jap. Assault on BlackWarGreymon)
  • 36. jakso: Shakkoumon, teräsenkeli (engl. Stone Soup) (jap. Steel Angel, Shakkoumon)
  • 37. jakso: Suunnaton Qinglongmon (engl. Kyoto Dragon) (jap. Gigantic Ultimate, Qinglongmon)
  • 38. jakso: Digimon-joulu (engl. A Very Digi-Christmas) (jap. Holy Night, All Digimon Gather Together!)
  • 39. jakso: Matkaan, Imperialdramon (engl. Dramon Power) (jap. Imperialdramon, All Chosen Children Sally Out!)
  • 40. jakso: Taistelu New Yorkissa ja Hongkongissa (engl. Digimon World Tour, Part I) (jap. New York and Hong Kong, The Battle Royal)
  • 41. jakso: Kamppailu valliriutalla ja Versailles'ssa (engl. Digimon World Tour, Part II) (jap. Coral and Versailles, The Rebel Fight)
  • 42. jakso: Rakkautta, borssikeittoa ja rytinää (engl. Digimon World Tour, Part III) (jap. Love and Borscht, The Fierce Fight!)
  • 43. jakso: Demonijoukkojen hyökkäys (engl. Invasion of the Daemon Corps) (jap. Attack of the Demon Corps)
  • 44. jakso: Taistelu pimeyden digimoneja vastaan (engl. Dark Sun, Dark Spore) (jap. The Deadly Struggle with the Dark Digimon)
  • 45. jakso: Pimeyden portti (engl. The Dark Gate) (jap. The Gate of Darkness)
  • 46. jakso: BlackWarGreymon vastaan WarGreymon (engl. Duel of the WarGreymon) (jap. BlackWarGreymon vs WarGreymon)
  • 47. jakso: BlackWarGreymonin sinetti (engl. BlackWarGreymon's Destiny) (jap. The Seal of BlackWarGreymon)
  • 48. jakso: Kauhistuttava BelialVandemon (engl. Oikawa's Shame) (jap. Terror! BelialVandemon)
  • 49. jakso: Viimeinen haarniskoituminen (engl. The Last Temptation of the DigiDestined) (jap. The Last Armor Evolution)
  • 50. jakso: Meidän Digimaailmamme (engl. A Million Points of Light) (jap. Our Digital Word)