Digimon World

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Digimon World
Kehittäjä Bandai
Julkaisija Bandai Namco Entertainment
Pelisarja Digimon
Julkaistu
Lajityyppi tietokoneroolipeli
Pelimuoto moninpeli ja yksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
Alusta PlayStation
Jakelumuoto CD-ROM
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Digimon World on Bandain julkaisema seikkailupeli PlayStation-pelikonsolille. Peli julkaistiin vuonna 2001. Pelin päähahmo on imeytynyt pelinsä mukana digimonien eli digitaalisten hirviöiden maailmaan. Pelin alussa saa seurakseen Agumonin tai Gabumonin. Pelin ideana on hankkia kaikki digimonit Tiedostokaupunkiin (engl. File City), joka on joskus kukoistanut mutta jonkun ihmeellisen seikan vuoksi ne ovat menettäneet muistinsa.

Pelin päävastus on tietokonenero, joka lopussa laittaa Machinedramonin digimonisi kimppuun ja jos onnistut voittamaan sen, Analogman katoaa ja Airdramon tulee hakemaan sinut ja digimonisi sieltä takaisin Tiedostokaupunkiin.

Pelissä riittää haastetta pitkäksi aikaa hankkiessasi digimoneja kaupunkiin ja kasvattaessasi omaa digimoniasi. Pelistä löytyy muitakin haasteita mitalien ja "tamer"-tason muodossa.

Digimonit voivat kuolla, jonka jälkeen pelaaja saa uuden digimonin, joka aloittaa elämänsä Fresh-tasolta, jolta sen voi itse kasvattaa In-Training- Rookie-, Champion- ja Ultimate-tasoille. Mega-taso ei pelissä esiinny ja jotkin Mega-lajit ovatkin vain Ultimate-tasoisia.

Pelin digimoneja, jotka on saatava takaisin Tiedostokaupunkiin ovat: Agumon, Drimogemon, Meramon, Leomon, Angemon, Birdramon, Ogremon, Gabumon, Kunemon, Sukamon, Piyomon, Ninjamon, Unimon, Bakemon, Frigimon, Patamon, Etemon, Centarumon, Tyrannomon, MetalMamemon, Mamemon, Andromon, Greymon, MetalGreymon, Patamon ja lisäksi monia muita.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.