Luettelo One Piecen mangaluvuista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Alla on lista One Piece -mangasarjan ilmestyneistä kirjoista ja luvuista. Listassa on sekä Suomen, Japanin, että Yhdysvaltojen julkaisut.

One Pieceä julkaistaan Japanissa Weekly Shonen Jump -lehdessä, jossa se ilmestyy viikoittain. Piirtäjä Eiichiro Odan tahti on noin 45-48 lukua vuodessa. Kolmen tai neljän kuukauden päästä Shonen Jumpissa ilmestymisestä 9-11 lukua painetaan kirjaksi ja yksi kirja sisältää noin 200 sivua. Suomessa kirjat julkaistiin alun perin kuukauden välein, mutta julkaisujen saavuttaessa japanilaista tahtia siirryttiin julkaisemaan kirjoja kahden kuukauden välein.

Kirjojen ja lukujen suomalaiset nimet sekä kirjojen kansikuvat ovat Sangatsu Mangan julkaisemista suomalaisista painoksista.

Vuonna 2009 aloitettiin sarjan alkupään kirjojen uudelleenjulkaiseminen.

Luettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Numero Julkaisu
Suomeksi Japaniksi Englanniksi Japani Suomi Yhdysvallat
Seikkailun aamunkoitto ROMANCE DAWN —冒険の夜明け— Romance Dawn 1 24. joulukuuta 1997 24. maaliskuuta 2005 Kesäkuu 2003
Onepiece1.jpg
Sisällysluettelo
  • 001. Seikkailun aamunkoitto (ROMANCE DAWN —冒険の夜明け—)
  • 002. Mies nimeltä Olkihattu-Luffy (その男「麦わらのルフィ」)
  • 003. Merirosvonmetsästäjä Zoro (海賊狩りロロノア・ゾロ」登場)
  • 004. Eversti Morgan Kirveskoura (海軍大佐「斧手のモーガン」)
  • 005. Merirosvokuningas ja miekkamestari (海賊王と大剣豪)
  • 006. Ensimmäinen (一人目)
  • 007. Ystävät (友達)
  • 008. Nami astuu näyttämölle (ナミ登場)
ISBN
Päähenkilöt
Monkey D. Luffy on pieni poika, joka haluaisi kovasti ryhtyä merirosvoksi. Hänen kotikyläänsä tukikohtanaan pitävät merirosvot eivät kuitenkaan kelpuuta mukaansa uimataidotonta rääpälettä. Vahingossa Luffy syö rosvojen ryöstämän gumigumimarjan ja saa siitä ihmeellisiä voimia. Kymmenen vuotta myöhemmin hän onkin merirosvokapteeni ja lähtee vaaralliselle matkalle tähtäimessään mertemme suurin ja legendaarisin aarre, One piece.
Kapteeni Buggyn joukkio VERSUS!! バギー海賊団 Buggy the Clown 2 3. huhtikuuta 1998 10. toukokuuta 2005 Marraskuu 2003
Onepiece2.jpg
Sisällysluettelo
  • 009. Naispaholainen (魔性の女)
  • 010. Välikohtaus kapakassa (酒場の一件)
  • 011. Pako (敗走)
  • 012. Koira ()
  • 013. Aarre (宝物)
  • 014. Ei järkevää (無謀っ!!)
  • 015. Gongi soi (GONG)
  • 016. Kapteeni Buggyn joukkio (VERSUS!! バギー海賊団)
  • 017. Tasoero ()
ISBN
Päähenkilöt
Luffy aloittaa suuren aarteenmetsästyksen yhdessä Zoron kansa pyrkimyksenään seurata kuuluisaa Grand Line -reittiä. Matkallaan he tapaavat Namin, joka on paitsi mestarivaras, myös taitava navigaattori. Luffy haluaa hänet joukkoonsa hinnalla millä hyvänsä. Matka muuttuu vaaralliseksi, kun Luffy suututtaa mahtavan merirosvokapteeni Buggyn, jonka viha on hirmuinen...
Yhdestä en valehtele 偽れぬもの Don't Get Fooled Again 3 4. kesäkuuta 1998 27. toukokuuta 2005 Maaliskuu 2004
Onepiece3.jpg
Sisällysluettelo
  • 018. Merirosvo nimeltä Buggy-klovni (海賊「道化のバギー」)
  • 019. Pirunmarja (悪魔の実)
  • 020. Varkaan tie (泥棒道)
  • 021. Kaupunki ()
  • 022. Omituisten otusten saari (あんたが珍獣)
  • 023. Kapteeni Usopp (キャプテン・ウソップ登場)
  • 024. Yhdestä en valehtele (偽れぬもの)
  • 025. Tosi valheita (ウソ800)
  • 026. Kapteeni Kuron suunnitelma (キャプテン・クロの一計)
ISBN
Päähenkilöt
Selvitettyään välinsä Buggy-klovnin kanssa Luffy, Zoro ja Nami jatkavat purjehdustaan kohti Grand line reittiä. Omituisten otusten saarelta matka jatkuu "kapteeni" Usoppin ja hänen taskukokoisten merirosvojensa kylään. Vanhingossa Luffy ja Usopp pääsevät kapteeni Kuron ja hänen katalan suunnitelmansa jäljille...
Tosi valheita 三日月 The Black Cat Pirates 4 4. elokuuta 1998 23. kesäkuuta 2005 Heinäkuu, 2004
Onepiece4.jpg
Sisällysluettelo
  • 027. Velvollisuus ()
  • 028. Kuunsirppi (三日月)
  • 029. Mäki (坂道)
  • 030. Great (GREAT!!!)
  • 031. Totuus (真実)
  • 032. Ei hyvä (大凶)
  • 033. Äänetön (音無き男)
  • 034. Hovimestari Krahadoor (執事クラハドール)
  • 035. Mäki, toinen näytös (ネオ坂道)
ISBN
Päähenkilöt
Selvittyään Buggy-klovnista ja salaperäisen saaren vartijasta Luffy, Zoro ja Nami rantautuvat asutulle seudulle hankkiakseen muonavaroja. Uusi laivakaan ei olisi pahitteeksi...

Kolmikko saa kuitenkin muuta ajateltavaa, kun he huomaavat sotkeutuneensa pahamaineisen merirosvon, kapteeni Kuron, kieroon juoneen!

Kenelle kellot soivat 誰が為に鐘は鳴る For Whom the Bell Tolls 5 2. lokakuuta 1998 29. heinäkuuta 2005 17. marraskuuta 2004
Onepiece5.jpg
Sisällysluettelo
  • 036. Perään! (追え!!)
  • 037. Tuhannen metkun Kuro (海賊「百計のクロ」)
  • 038. Merirosvoilun olemus (海賊団)
  • 039. Kenelle kellot soivat (誰が為に鐘は鳴る)
  • 040. Usopp-merirosvot (ウソップ海賊団)
  • 041. Merelle (海へ)
  • 042. Yosaku ja Johnny (ヨサクとジョニー)
  • 043. Sanji astuu näyttämölle (サンジ登場)
  • 044. Kolme kokkia (三人のコック)
ISBN
Päähenkilöt
Kunnollista palvelusväkeä on vaikea saada! Tämän huomaa nuori kartanonemäntä Kaya, kun hovimestari Krahadoor osoittautuu pelätyksi merirosvoksi, joka tavoittelee hänen omaisuuttaan. Onneksi Luffy, Zoro ja Nami ehättävät uuden ystävänsä Usoppin kanssa hätiin ennen kuin piraatit iskevät. Mutta pärjäävätkö hekään Mustan kissan merirosvoille - etenkään itse kapteeni Kurolle...?
Vala 誓い The Oath 6 3. joulukuuta 1998 26. elokuuta 2005 1. maaliskuuta 2005
Onepiece6.jpg
Sisällysluettelo
  • 045. Ennen myrskyä (嵐前)
  • 046. Kutsumattomia vieraita (招かれざる客)
  • 047. Don Krieg, merirosvoamiraali (海賊艦隊提督「首領・クリーク」)
  • 048. Pysykää poissa sieltä (その航路、やめときな)
  • 049. Myrsky ()
  • 050. Kukin omaa polkuaan (己々が路)
  • 051. Zoron loppu (ロロノア・ゾロ海に散る)
  • 052. Vala (誓い)
  • 053. Makrillikuningas (サバガシラ1号)
ISBN
Päähenkilöt
Tiukka taisto kapteeni Kuroa ja Mustan kissan merirosvoja vastaan päättyy ystäviemme voittoon. Usopp-nuorukaisella vahvistuneet Olkihattupiraatit purjehtivat eteenpäin uudella, Kaya-neidiltä saadulla laivallaan. Seuraavaksi olisi tarkoitus värvätä laivakokki...
Äijänryönä クソジジイ The Crap-Geezer 7 4. maaliskuuta 1999 30. syyskuuta 2005 5. heinäkuuta 2005
Onepiece7.jpg
Sisällysluettelo
  • 054. Pearl (パールさん)
  • 055. Jungle Blood (JUNGLE BLOOD)
  • 056. Ei tasan käy (やなこった)
  • 057. Minulla on unelma (夢在るがゆえ)
  • 058. Äijänryönä (クソジジイ)
  • 059. Velka ()
  • 060. Arvostus (ケジメ)
  • 061. Demoni ()
  • 062. MH5 (M・H・5)
ISBN
Päähenkilöt
Sekoita suuressa padassa laivallinen taistelevia kokkeja. Lisää keittiömestariksi Grand linea purjehtinut merirosvo ja apulaiskeittiömestariksi pahasuinen naistenmies. Mausta kumisella apupojalla sekä laumalla veren- ja laivanhimoisia piraatteja. Nauti kuumana…
Mähän en kuole 死なねェよ I Won't Die 8 30. huhtikuuta 1999 28. lokakuuta 2005 10. lokakuuta 2005
Onepiece8.jpg
Sisällysluettelo
  • 063. Mähän en kuole (死なねェよ)
  • 064. Suursotakeihäs (大戦槍)
  • 065. Valmius kuolla (覚悟)
  • 066. Poikki purtu keihäs (噛み殺した槍)
  • 067. Soppamies (SOUP)
  • 068. Neljäs (4人目)
  • 069. Arlong Park (アーロンパーク)
  • 070. Sankari Usoppin seikkailut (男ウソップ大冒険)
  • 071. Luomakunnan kruunut (万物の霊長)
ISBN
Päähenkilöt
Taistelu ravintolalaiva Baratien omistuksesta jatkuu kiivaana. Luffyn ja Sanjin lisäksi don Kriegin tappolistalle päätyy Gin, Kriegin oma sotapäällikkö. Tämä näet ei pystynyt surmaamaan Sanjia, henkensä pelastajaa. Pian selviää, voittavatko sisu ja kumiset nyrkit raa’an voiman ja kierouden…
Kyyneleet Tears 9 2. heinäkuuta 1999 25. marraskuuta 2005 3. tammikuuta 2006
Onepiece9.jpg
Sisällysluettelo
  • 072. Kukin asemansa mukaan (分相応)
  • 073. Hirviö Grand linelta (偉大なる航路から来た怪物)
  • 074. Bisnekset (仕事)
  • 075. Merikartat ja merenmiehet (海図と魚人)
  • 076. Tirsat (ねる)
  • 077. Askel kohti unelmaa (夢の一歩)
  • 078. Bellemère (ベルメールさん)
  • 079. Elää (生きる)
  • 080. Rikos on rikos (罪は罪)
  • 081. Kyyneleet ()
ISBN
Päähenkilöt
Don Kriegin nujertanut Luffy lähtee Sanjin, uuden laivakokkinsa kanssa Zoron ja Usoppin perään. Nämä puolestaan jahtaavat Namia, joka taistelun tiimellyksessä häipyi vieden mennessään sekä aarteet että Going Merry -aluksen. Tehtävä ei ole ihan helppo, sillä navigaattorilla ei ole puhtaita jauhoja merimiessäkissään…
OK, Let's STAND UP! OK, Let's STAND UP! OK, Let's STAND UP! 10 4. lokakuuta 1999 30. joulukuuta 2005 4. huhtikuuta 2006
Onepiece10.jpg
Sisällysluettelo
  • 082. OK, Let's STAND UP! (OK, Let's STAND UP!)
  • 083. Luffy in Black (ルフィ IN BLACK)
  • 084. Zombiet (ゾンビ)
  • 085. Kolme vastaan kuusi (三刀流対六刀流)
  • 086. Ritarillisuus vs. merenmieskarate (騎士道VS魚人空手)
  • 087. Se on loppu nyt!! (終わったんだ!!)
  • 088. Kuolkaa!!! (死んで!!!)
  • 089. Vaihto (交替)
  • 090. Mihin pystyt? (何ができる)
ISBN
Päähenkilöt
Luffyn joukkion aivot, navigaattori-varas Nami, on liittynyt vihaamaansa Arlongin merirosvojoukkoon kerätäkseen rahaa, jolla ostaa Cocoyashi-kylä vapaaksi. Tämän kuultuaan sankarimme päättävät taistella Namin puolesta Arlongia vastaan. No, Luffy on kylläkin nukkunut koko tarinan ajan, mutta hän ei tarvitse muuta syytä henkensä vaarantamiseen kuin toverinsa kyyneleet…
Idän suurin konna 東一番の悪 The Meanest Man in the East 11 2. joulukuuta 1999 31. tammikuuta 2006 5. heinäkuuta 2006
Onepiece11.jpg
Sisällysluettelo
  • 091. Tikanheittoa (DARTS)
  • 092. Onnellinen (幸せ)
  • 093. Alakertaan saakka (下へまいります)
  • 094. Toinen (二人目)
  • 095. Pyöri, tuulihyrrä (まわれ風車)
  • 096. Idän suurin konna (東一番の悪)
  • 097. Kolmas Demoniterä (三代鬼徹)
  • 098. Synkkiä pilviä (暗雲)
  • 099. Luffy on kuollut (ルフィが死んだ)
ISBN
Päähenkilöt
Kamppailu merenmiespiraatteja vastaan jatkuu. Zoro, Sanji ja Usopp onnistuvat päihittämään Arlongin alipäälliköt. Näin jäljelle jää enää kapteeni itse. Hän onkin kova pala purtavaksi - ja myös kova puremaan. Luffy on hätää kärsimässä hai-merenmiehen hampaissa. Mutta tappio ei ole vaihtoehto...
Legendan alku 伝説は始まった The Legend Begins 12 2. helmikuuta 2000 24. helmikuuta 2006 3. lokakuuta 2006
Onepiece12.jpg
Sisällysluettelo
  • 100. Legendan alku (伝説は始まった)
  • 101. Päinvastoin-vuori (リヴァースマウンテン)
  • 102. Kas niin... Grand line! (さて、偉大なる航路)
  • 103. Valas (クジラ)
  • 104. Lupausten niemi (約束の岬)
  • 105. Lokitikku (記録指針)
  • 106. Sydämellinen vastaanotto (歓迎の町)
  • 107. Haudat kuunvalossa (月光と墓標)
  • 108. Sata palkkionmetsästäjää (100人の賞金稼ぎ)
ISBN
Päähenkilöt
Arlong joukkoineen on nujerrettu ja Luffy selviää täpärästi Buggyn ja Alwildan yhteishyökkäyksestäkin. Matka Grand linea kohti voi siis alkaa! No, merivoimilla tosin on sitä ennen sanansa sanottavana....
Ei hätää! 大丈夫!!! It's All Right! 13 28. huhtikuuta 2000 31. maaliskuuta 2006 2. tammikuuta 2007
Onepiece13.jpg
Sisällysluettelo
  • 109. Vastuu (責任問題)
  • 110. Päättymätön yö (夜は終わらない)
  • 111. Salainen rikollisyhtiö (秘密犯罪会社)
  • 112. Luffy vastaan Zoro (ルフィ VS ゾロ)
  • 113. Ei hätää! (大丈夫!!!)
  • 114. Reitti (進路)
  • 115. Seikkailujen saari (冒険のリトルガーデン)
  • 116. Valtavia (でっけェ)
  • 117. Dorry ja Brogy (ドリーとブロギー)
ISBN
Päähenkilöt
Vihdoin Grand linella! Olkihattupiraatit saavat nopeasti esimakua maailman mahtavimmaksi kutsutun meren vaaroista: Sää, tuulet ja merivirrat muuttuvat ilman havaittavaa logiikkaa. Ja paikallisten asukkaiden vieraanvaraisuus ei ole aivan pyyteetöntä...
Vaistolla 本能 Instinct 14 4. heinäkuuta 2000 5. toukokuuta 2006 3. huhtikuuta 2007
Onepiece14.jpg
Sisällysluettelo
  • 118. Täällä on joku (誰かいる)
  • 119. Improvisoiden (姑息)
  • 120. Itkevä punapiru (赤鬼が泣いた)
  • 121. Tiesin kyllä (わかっていた)
  • 122. Kuolleista ei ole iloa (死人は役に立たぬ)
  • 123. Luffy vastaan Mr 3 (ルフィ VS Mr. 3)
  • 124. Jopa tee maistuu (お茶がうめェ)
  • 125. Kynttiläkingi (キャンドルチャンピオン)
  • 126. Vaistolla (本能)
ISBN
Päähenkilöt
Brogyn ja Dorryn voimainmittelö Little Gardenin saarella jatkuu. Käy ilmi, että Baroque Works on saavuttanut ystävyksemme. Taisteluhan siitä seuraa...
Suoraan eteenpäin! まっすぐ!!! Straight Ahead!!! 15 4. syyskuuta 2000 31. toukokuuta 2006 7. elokuuta 2007
Onepiece15.jpg
Sisällysluettelo
  • 127. Etanafooni (電伝虫)
  • 128. Nerirosvon kunnia (海賊簱)
  • 129. Suoraan eteenpäin! (まっすぐ!!!)
  • 130. Parasta vauhtia (最高速度)
  • 131. Peltipaita-Wapol (ブリキのワポル)
  • 132. Näetkö ()
  • 133. Seikkailu nimettömässä maassa (名もなき国の冒険)
  • 134. Tri Kureha (Dr.くれは)
  • 135. Lapinit (ラパーン)
  • 136. Dolton (ドルトンという男)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit selviävät täpärästi taistelusta Baroque Worksin ovelia agentteja vastaan, ja matka pitkin Grand linea jatkuu.

Namin ankara sairaus vetää matkalaisten ilmeet vakaviksi, ja apua on saatava pian. Löytyykö arktisesta nimettömästä maasta pelastus?

Työn jatkaja 受け継がれる意志 Carrying on His Will 16 4. joulukuuta 2000 30. kesäkuuta 2006 6. marraskuuta 2007
Onepiece16.jpg
Sisällysluettelo
  • 137. Lumivyöry (雪崩)
  • 138. Huipulla (頂上)
  • 139. Tony Tony Chopper (トニートニー・チョッパー登場)
  • 140. Linna jossa lumi majailee (雪の住む城)
  • 141. Puoskari (ヤブ医者)
  • 142. Pääkallo ja kirsikankukka (ドクロと桜)
  • 143. Tupelot (不器用)
  • 144. Talvi-illan tarina (雪物語)
  • 145. Työn jatkaja (受け継がれる意志)
ISBN
Päähenkilöt
Luminen saari tarjoaa haasteita kaikille Olkihattupiraateille, mutta erityisesti Namin kohtalo on vaakalaudalla. Ehtivätkö Luffy ja Sanji ajoissa vuoren huipulle Kureha-noidan luo? Entä minkälaisia surullisia salaisuuksia kätkeytyy veikeän Tony Tony Chopperin menneisyyteen?
Hirulukin kirsikankukat ヒルルクの桜 Hiruluk's Cherry Blossoms 17 2. helmikuuta 2001 28. heinäkuuta 2006 6. maaliskuuta 2008
Onepiece17.jpg
Sisällysluettelo
  • 146. Maanpuolustajat (国防戦)
  • 147. Puijari (ウソッパチ)
  • 148. Ei katkea (折れない)
  • 149. Rytinäksi! (RUMBLE!!)
  • 150. Drumin kuninkaallinen seitsemästi laukeava kruununkanuuna (ロイヤルドラムクラウン7連散弾ブリキング大砲)
  • 151. Drumin taivaalla (ドラムの空)
  • 152. Täysikuu (満月)
  • 153. Hirulukin kirsikankukat (ヒルルクの桜)
  • 154. Kohti Alabastaa (アラバスタへ)
  • 155. Sir Crocodile, merirosvo (海賊 サー・クロコダイル)
ISBN
Päähenkilöt
Luffy ja Chopper-poro ottavat yhteen maansa hädän hetkellä hylänneen kuningas Wapolin ja tämän kätyreiden kanssa! Liehuuko tohtori Hirulukin lippu yhä kuninkaanlinnan yllä taistelun päättyessä...!?
Ace astuu näyttämölle エース登場 Ace Arrives 18 4. huhtikuuta 2001 6. syyskuuta 2006 3. kesäkuuta 2008
Onepiece18.jpg
Sisällysluettelo
  • 156. Poutaa, paikoitellen homppeleita (オカマ日和)
  • 157. Ace astuu näyttämölle (エース登場)
  • 158. Vihdoin maissa (上陸のアラバスタ)
  • 159. Tulekin (来いよ)
  • 160. Kello 20 Spiders Cafessa (スパイダーズカフェに8時)
  • 161. Elumalu, vihreä kaupunki (緑の町エルマル)
  • 162. Seikkailu hiekkavaltakunnassa (砂の国の冒険)
  • 163. Yuba, kapinallisten kaupunki (反乱軍の町ユバ)
  • 164. Pidän tästä maasta (国が好き)
  • 165. Operaatio "Utopia" (作戦名ユートピア)
  • 166. Luffy vastaan Vivi (ルフィ VS ビビ)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit saapuvat viimein Alabastaan, jossa he törmäävät ensi töikseen merivoimiin sekä Luffyn veljeen, Aceen. Samaan aikaan Baroque Works aloittelee viimeistä operaatiotaan - hiekka Alabastan tiimalasissa on valumassa loppuun...
Kapina 反乱 Rebellion 19 4. heinäkuuta 2001 29. syyskuuta 2006 7. lokakuuta 2008
Onepiece19.jpg
Sisällysluettelo
  • 167. Rintamalinjat (戦線)
  • 168. Unelmien kaupunki Rainbase (夢の町 レインベース)
  • 169. Valtakunnan suurin soturi (王国最強の戦士)
  • 170. Alkaa (始まる)
  • 171. Kapinallisten johtaja Cooza (反乱軍統率者コーザ)
  • 172. Kapina (反乱)
  • 173. Banaanikrokotiilit (バナナワニ)
  • 174. Mr Prince (Mr. プリンス)
  • 175. Vapautus (解放)
  • 176. Rush!! (Rush!!)
ISBN
Päähenkilöt
Ymmärrettyään Alabastan tilanteen koko kauheudessaan Olkihattupiraatit ovat entistäkin innokkaampia kumuuttamaan Baroque Worksin juonittelijoita. He suuntaavat kohti Rainbasea, jossa joukkion johtaja majailee. Aikaa ei ole liiemmälti, sillä kapinalliset valmistautuvat ratkaisevaan taisteluun... Valtakunnan kohtalo on kuuden piraatin, prinsessan sekä sorsan harteilla!
Kohti Alubarnaa 決戦はアルバーナ Showdown at Alubarna 20 4. syyskuuta 2001 2. marraskuuta 2006 3. helmikuuta 2009
Onepiece20.jpg
Sisällysluettelo
  • 177. 30 miljoonaa vastaan 81 miljoonaa (3000万 VS 8100万)
  • 178. Grand linen taso (LEVEL. G・L)
  • 179. Kohti Alubarnaa (決戦はアルバーナ)
  • 180. Alabastan eläinkunta (アラバスタ動物ランド)
  • 181. Vauhtisorsavisa (超カルガモクイズ)
  • 182. Huuto (怒号)
  • 183. Komentaja Vaakku (カルー隊長)
  • 184. Myyrälä, kortteli numero 4 (モグラ塚4番街)
  • 185. Ai niinkö (へーそう)
  • 186. 4 (4)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraattien joukot ovat hajaantuneet ja kukin käy taistelua omalla tahollaan. Luffy kohtaa pelottavan Sir Crocodilen, Vivi ja Vaakku ryhtyvät epätoivoiseen yritykseen pysäyttää kapinallisten joukkio, ja Usopp ja Chopper saavat vastaansa koirapyssyn ja mäyrävoimia.
Utopia 理想郷 Utopia 21 4. joulukuuta 2001 24. marraskuuta 2006 2. kesäkuuta 2009
Onepiece21.jpg
Sisällysluettelo
  • 187. Tasaväkiset (互角)
  • 188. Hintsukungfu (オカマ拳法)
  • 189. 2 (2)
  • 190. Clima Tact (天候棒)
  • 191. Säiden haltijatar (天候を操る女)
  • 192. Kovan tuulen varoitus (旋風注意報)
  • 193. Utopia (理想郷)
  • 194. Leikata rautaa (鉄を斬る)
  • 195. Mr Samurai (Mr. 武士道)
ISBN
Päähenkilöt
Taistelu Alabasta herruudesta jatkuu kiivaana. Sanji perehtyy hintukungfun saloihin, Nami säiden haltijan sauvan käyttöön ja Zoro oppii kuuntelemaan rautaa...
Toivo HOPE!! Hope!! 22 4. helmikuuta 2002 12. tammikuuta 2007 6. lokakuuta 2009
Onepiece22.jpg
Sisällysluettelo
  • 196. 1 (1)
  • 197. Johtajat (統率者達)
  • 198. Kello 16.15 (午後四時十五分)
  • 199. Toivo (HOPE!!)
  • 200. Vesi-Luffy (水ルフィ)
  • 201. Nico Robin (ニコ ・ ロビン)
  • 202. Kuninkaiden hauta (王家の墓)
  • 203. Krokomainen (ワニっぽい)
  • 204. Punaista (RED)
  • 205. Hiekkajengin salainen tukikohta (砂砂団秘密基地)
ISBN
Päähenkilöt
Kapinallisarmeija vyöryy Alubarnaan. Myös Olkihattupiraatit suuntaavat pääkaupunkiin estääkseen taistelun ja pelastaakseen Vivin kotimaan Baroque Worksin kynsistä. Mutta palatsiaukion kellotorni tikittää ja aika käy vähiin...
Vivin seikkailut ビビの冒険 Vivi's Adventure 23 4. huhtikuuta 2002 2. helmikuuta 2007 1. joulukuuta 2009
Onepiece23.jpg
Sisällysluettelo
  • 206. Tulilanka (点火)
  • 207. Painajainen (悪夢)
  • 208. Suojelija (守護神)
  • 209. Ylitän (越えて行く)
  • 210. 0 (0)
  • 211. Kuningas ()
  • 212. Oikeuden monet kasvot (いくつかの正義)
  • 213. VIP (VIP)
  • 214. Pako hiekkavaltakunnasta (砂の国脱出作戦)
  • 215. Last waltz (Last Waltz)
  • 216. Vivin seikkailut (ビビの冒険)
ISBN
Päähenkilöt
Tapahtumat Alubarnassa tiivistyvät äärimmilleen. Olkihattupiraatit yrittävät kaikin keinoin pysäyttää jättikanuunan kanssa kellotornissa piileskelevät Baroque Worksin agentit. Samaan aikaan Luffy taistelee elämästä ja kuolemasta sir Crocodilen kanssa. Ja lopulta Viville koittaa suuren valinnan hetki...
Unelmat 人の夢 People's Dream 24 4. heinäkuuta 2002 16. maaliskuuta 2007 5. tammikuuta 2010
Onepiece24.jpg
Sisällysluettelo
  • 217. Salamatkustaja (密航者)
  • 218. Miksi lokitikun kupu on pyöreä (「記録指針」が丸い理由)
  • 219. Mashira, hylynnostajakingi (サルベージ王マシラ)
  • 220. Kävely meren pohjalla (海底散歩)
  • 221. Hirviöt (怪物)
  • 222. Lupaava tulokas (大型ルーキー)
  • 223. Vannon, etten missään tapauksessa tappele tässä kaupungissa (ワタクシはこの町では決してケンカしないと誓います)
  • 224. Älä unta näe (夢を見るな)
  • 225. Unelmat (人の夢)
  • 226. Shoojoo, merentutkijakingi (海底探索王ショウジョウ)
ISBN
Päähenkilöt
Maa polttelee Olkihattupiraattien jalkojen alla, kun merivoimat ryhtyy ahdistelemaan heitä. Jätettyään murheelliset jäähyväiset prinsessa Viville he jatkavat matkaa. Aluksessa piileskelee kuitenkin salamatkustaja, ja pian taivaalta alkaa putoilla esineitä... Uudet seikkailut odottavat, mutta jaksavatko ystävämme uskoa unelmiin?
Sadan miljoonan mies 一億の男 The 100 Million Berry Man 25 4. syyskuuta 2002 30. maaliskuuta 2007 5. tammikuuta 2010
Onepiece25.jpg
Sisällysluettelo
  • 227. Norland valehtelija (うそつきノーランド)
  • 228. Merirosvoliittouma "Apinatarhan" pääpomo Montblanc Cricket (「猿山連合軍最終園長」モンブラン・クリケット)
  • 229. Syödään (メシを食おう)
  • 230. Napatkaa Southbird!! (サウスバードを追え!!)
  • 231. "Hyeena" Bellamy (ハイエナのベラミー)
  • 232. Sadan miljoonan mies (一億の男)
  • 233. Maailmanmahdit (世界最高権力)
  • 234. Pyydän painamaan mieleen (ご記憶下さいます様に)
  • 235. Knock-up Stream (突き上げる海流)
  • 236. Keula kohti taivasta (船は空をゆく)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit jatkavat seikkailujaan Jayan saarella. He etsivät käsiinsä miehen nimeltä Montblanc Cricket, jolla on paljon kerrottavaa. Mutta pystyvätkö piraatit hänen avullaan löytämään salaperäisen taivassaaren, ja onko sellaista ylipäätään olemassa?
Seikkailu jumalan saarella 神の島の冒険 Adventure on Kami's Island 26 4. joulukuuta 2002 3. toukokuuta 2007 5. tammikuuta 2010
Onepiece26.jpg
Sisällysluettelo
  • 237. Ylhäällä (上空にて)
  • 238. Taivaan portit (天国の門)
  • 239. Angel Beach (エンジェルビーチ)
  • 240. Diaalivoimaa (ダイアル・エネルギー)
  • 241. Taivaan tuomio (天の裁き)
  • 242. Toisen asteen rikolliset (第2級犯罪者)
  • 243. Koetus (試練)
  • 244. SOS (SOS)
  • 245. Seikkailu jumalan saarella (神の島の冒険)
  • 246. Eksytysten metsän pappi Satori (迷いの森の神官サトリ)
ISBN
Päähenkilöt
Merivirta paiskaa Going Merryn kohti pilviä ja ystävämme sen mukana uusiin seikkailuihin. Olkihattupiraatit löytävät itsensä mereltä, jota eivät tienneet olevan olemassakaan. Tämän Valkomeren yläpuolella sijaitsee kuitenkin vielä Valkovalkomeri, jonka aalloilla keinuu tarunomainen taivassaari...
Alkusoitto 序曲 Overture 27 4. helmikuuta 2003 25. toukokuuta 2007 5. tammikuuta 2010
Onepiece27.jpg
Sisällysluettelo
  • 247. Pallojen koetus (玉の試練)
  • 248. Ex-jumala vastaan pappi (元神様VS神官)
  • 249. Kylä pilvien suojissa (雲隠れの村)
  • 250. Pallolohikäärme (玉ドラゴン)
  • 251. Alkusoitto (序曲)
  • 252. Junction (JUNCTION)
  • 253. Vearth (ヴァース)
  • 254. Aamulaulu (夜明曲)
  • 255. Jättiläiskäärme ja etsintätiimi (うわばみと探索組)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraattien seikkailu taivassaarella jatkuu. Vastassa on liuta uusia vihollisia. Piraatit voittavat vastuksen toisensa perään ja etenevät syvemmälle Upper Yardin salaisuuksiin. Pikkuhiljaa Norland Valehtelijan tarunomaisen kultakaupungin mysteeri alkaa selvitä...
Viper, sotapiru 「戦鬼」ワイパー Wyper the Berserker 28 1. toukokuuta 2003 29. kesäkuuta 2007 5. tammikuuta 2010
Onepiece28.jpg
Sisällysluettelo
  • 256. Viper, sotapiru (「戦鬼」ワイパー)
  • 257. Diaalitaisto (貝バトル)
  • 258. Itse kunkin etelä (いろんな南)
  • 259. Piraatti Zoro vs. soturi Braham (海賊ゾロvs戦士ブラハム)
  • 260. Piraatti Luffy vs. sotapiru Viper (海賊ルフィvs戦鬼ワイパー)
  • 261. Soturi Genboo vs. jumalsoturijohtaja Yama (戦士ゲンボウvs神兵長ヤマ)
  • 262. Piraatti Chopper vs. pappi Gedatsu (海賊チョッパーvs神官ゲダツ)
  • 263. Piraatti Nami ja kumma ritari vs. jumalsoturien varajohtajat Hotori ja Kotori (海賊ナミと変な騎士vs副神兵長ホトリとコトリ)
  • 264. Soturi Kamakiri vs. jumala Ener (戦士カマキリvs神・エネル)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit päättävät lähteä etsimään Jayan kulta-aarretta. Usopp, Sanji ja Nami kuljettavat laivan itärannikolle, ja Luffyn, Zoron, Chopperin ja Robinin muodostama kullanetsintätiimi lähtee etelään kohti muinaista kultakaupunkia.
Oratorio 聖譚曲 Oratorio 29 4. heinäkuuta 2003 29. kesäkuuta 2007 2. helmikuuta 2010
Onepiece29.jpg
Sisällysluettelo
  • 265. Piraatti Robin vs. jumalsoturijohtaja Yama (海賊ロビンvs神兵長ヤマ)
  • 266. Piraatti Chopper vs. pappi Om (海賊チョッパーvs神官オーム)
  • 267. Marssi (行進曲)
  • 268. Partita (組曲)
  • 269. Konsertto (協奏曲)
  • 270. Serenaadi (小夜曲)
  • 271. Piraatti Zoro vs. pappi Om (海賊ゾロvs神官オーム)
  • 272. Soolo (戯曲)
  • 273. Kvintetti (五重奏)
  • 274. Oratorio (聖譚曲)
  • 275. Divina Commedia (神曲)
ISBN
Päähenkilöt
Piraattien, shandioiden ja Enerin joukkojen yhteenotto jatkuu. Enerin ennustuksen mukaan kolmen tunnin kuluttua pystyssä on enää viisi osallistujaa. Hän lähtee itsekin liikkelle nujertaen soturin toisensa perään. Mutta mikä on tämän "jumalan" perimmäinen tavoite? Ja kuinka päättyy armoton kamppailu keskellä pilviä ja aarniometsää?
Kapriisi 狂想曲 Capriccio 30 3. lokakuuta 2003 5. syyskuuta 2007 2. helmikuuta 2010
Onepiece30.jpg
Sisällysluettelo
  • 276. Shandia Rhythm (SHANDIA RHYTHM)
  • 277. Arkki Maxim (箴言)
  • 278. Conis (コニス)
  • 279. Piraatti Luffy vs. jumala Ener (海賊ルフィvs神・エネル)
  • 280. Nousu (浮上)
  • 281. Deathpiea (デスピア)
  • 282. Toiveet (望み)
  • 283. Lemmen pelastusoperaatio (恋の救出前線)
  • 284. Kiitti (悪ィな)
  • 285. Kapriisi (狂想曲)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraateille selviää, että Ener-jumala aikoo lähteä lentävällä arkillaan, Maximilla, kohti paikkaa, jota kutsuu nimellä "loputon Vearth". Suunnitelmaan kuuluu myös Skypiean pudottaminen mereen asukkaineen kaikkineen. Eloonjäämiskamppailusta selvinneet soturit yrittävät pysäyttää Enerin, mutta saavat tuntea nahoissaan tämän hirmuiset voimat...
Olemme täällä ここにいる We'll Be Here 31 19. joulukuuta 2003 3. lokakuuta 2007 2. helmikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 286. Shandran peto (シャンドラの魔物)
  • 287. Jumalanmurha (神殺し)
  • 288. Kirous (祟り)
  • 289. Toivon kuutamo (望月)
  • 290. Shandran liekki (シャンドラの灯)
  • 291. Olemme täällä (ここにいる)
  • 292. Jonakin päivänä (あふことは片われ月の雲隠れ)
  • 293. Bolero (舞曲)
  • 294. Ukonvasara (雷迎)
  • 295. Jättiläispavunvarsi (巨大豆蔓)
ISBN
Päähenkilöt
Hirviömäinen Ener-jumala alkaa tuhota Skypieaa asukkaineen kaikkineen. Samalla shandia Viper kuulee kauniin kertomuksen ystävyydestä, joka syntyi hänen esi-isänsä suursoturi Calgaran ja sinimereltä saapuneen Montblanc Norlandin välille. Kultaisen kellon soitolla Calgara halusi viestittää ystävyyttään kotiin palanneelle Norlandille. Nyt Luffy saa päähänsä soittaa tuota kelloa myös, mutta ehtiikö Ener ensin?
Saaren laulu 島の歌声 Love Song 32 4. maaliskuuta 2004 25. lokakuuta 2007 2. helmikuuta 2010
Chapters
  • 296. Lakipiste (最空局面)
  • 297. Ylistys maalle (大地讃称 )
  • 298. Saaren laulu (島の歌声)
  • 299. Fantasia (幻想曲)
  • 300. Sinfonia (交響曲)
  • 301. Minäkin olin täällä (我ここに至る)
  • 302. Loppusoitto (最終楽章)
  • 303. Massipiraatit (金持ち海賊団 )
  • Olkihattuteatteri esittää
  • 304. Seikkailu pitkällä saarella (長い島の冒険)
  • 305. Hopeakettu Foxy (銀ギツネのフォクシー)
ISBN
Päähenkilöt
Taistelu Taivassaarella huipentuu Luffyn ja Enerin kaksintaisteluun. Molemmat tavoittelevat kultaista kelloa, jonka sointiin Skypiean 400-vuotisen taistelun on ennustettu päättyvän... Dramaattinen Skypiea-saaga saa vihdoin arvoisensa päätöksen, ja olkihattupiraatteja odottavat jo uudet seikkailut.
Davy Back Fight DAVY BACK FIGHT!! Davy Back Fight 33 4. kesäkuuta 2004 30. marraskuuta 2007 2. helmikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 306. Donitsiajot (ドーナツレース!!)
  • 307. Paikoillenne, valmiit, donitsi! (レディ~イ ドーナツ!!)
  • 308. Operaatio Häriköinti (妨害大作戦)
  • 309. Rymymonsterit (グロッキーモンスターズ)
  • 310. Rymyrenkaat (グロッキーリング!!)
  • 311. Kovaa peliä (ラフゲーム)
  • 312. Maali! (GOAL!!)
  • 313. Pääottelu (MAIN EVENT)
  • 314. Taistelu! (コンバット!!!)
  • 315. Salainen huone (秘密の部屋)
  • 316. Soulia (ブラザー魂)
ISBN
Päähenkilöt
Taivassaaren jäätyä taakse olkihattupiraattien matka jatkuu laivapuusepän etsinnän merkeissä, sillä Going Merry on kokenut kovia. Matkalla he ohittavat oudon merirosvolaivan ilman kapteenia, navigaattoria tai muuta päällystöä... Saavuttuaan seuraavalle saarelle ystävämme kohtaavat Foxy-piraatit, jotka haastavat heidät "Davy Back Fightiin" - kauheaan peliin, joka uhkaa erottaa toverit toisistaan!
Vetten kaupunki Water Seven 水の都ウォーターセブン The City of Water, Water Seven 34 4. elokuuta 2004 28. joulukuuta 2007 2. maaliskuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 317. Tyrmäys (K.O.)
  • 318. Pelin päätös (閉会)
  • 319. Päämajan kontra-amiraali Aokiji (海軍本部「大将」青キジ)
  • 320. Sotavoima (最高戦力)
  • 321. Mies miestä vastaan (一騎打ち)
  • 322. Puffing Tom (パッフィング・トム)
  • 323. Vetten kaupunki Water Seven (「水の都」ウォーターセブン)
  • 324. Tutkimusretkellä vesikaupungissa (水上都市の冒険)
  • 325. Frankyn perhe (フランキー一家)
  • 326. Herra Iceburg (アイスバーグさん)
  • 327. Telakkasaari, telakka numero yksi (造船島造船工場1番ドック)
ISBN
Päähenkilöt
Davy Back Fightin jälkeen olkihattupiraatit suuntaavat kohti lähintä telakkakaupunkia, ihmeellistä Water Seveniä, jota kutsutaan myös Vetten kaupungiksi. Mutta ennen kuin he pääsevät sinne asti, ystävillemme koittavat hyiset paikat...
Kapteeni 船長 Captain 35 4. marraskuuta 2004 31. tammikuuta 2008 2. maaliskuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 328. Siepattu piraatti (海賊誘拐事件)
  • 329. Nimeni on Franky (おれの名は「フランキー」)
  • 330. Olen päättänyt (決めた)
  • 331. Tappelu (大喧嘩)
  • 332. Luffy vastaan Usopp (ルフィ vs ウソップ?!)
  • 333. Kapteeni (船長)
  • 334. Rikos suljetussa huoneessa (密室の大事件)
  • 335. Varoitus (WARNING)
  • 336. Luffy vastaan Franky (ルフィ vs フランキー)
ISBN
Päähenkilöt
Luffy ja kumppanit ovat vihdoin "vetten kaupunki" Water Sevenissä, joka on kuuluista telakoillaan rakennettavista ensiluokkaisista laivoista. Siellä he kuulevat järkyttäviä uutisia Merryn tilasta, kadottavat Robinin ja hankkiutuvat monenlaisiin ikävyyksiin. Aivan kuin siinä ei vielä olisi tarpeeksi, vedenpaisumuskin uhkaa...
Oikeus numero yhdeksän 9番目の正義 The Ninth Justice 36 4. helmikuuta 2005 29. helmikuuta 2008 2. maaliskuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 337. Vetten kaupungin turvajoukot" (「水の都」の用心棒)
  • 338. Ilmajytky (風来砲)
  • 339. Huhu (うわさ)
  • 340. Pimeyden kantaja (闇を引く女)
  • 341. Paholainen (悪魔)
  • 342. Pimeyden lähettiläät (闇の使者)
  • 343. "Cipher Pol N:o 9" (CIPHER POL No. 9)
  • 344. Vastavoima (抵抗勢力)
  • 345. Soluttautujat (潜伏者)
  • 346. Oikeus numero yhdeksän (9番目の正義)
ISBN
Päähenkilöt
Maa polttaa olkihattupiraattien jalkojen alla Water Sevenin kaupungissa. Koko kaupunki pitää heitä syyllisinä pormestari Iceburgin murhayritykseen. Tunnelma on kostonhimoinen, ja Luffyn joukkiota nimitellään "salamurhapiraateiksi". Eivätkä ystävämme edes tiedä, onko Robin lopultakin heidän ystävänsä vai vihollisensa…
Herra Tom トムさん Tom 37 28. huhtikuuta 2005 24. huhtikuuta 2008 2. maaliskuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 347. Kuustaito (六式)
  • 348. Kuilu (戦闘力)
  • 349. Yksityinen kansalainen (一市民)
  • 350. Varasto sillan alla (橋の下倉庫)
  • 351. Klabautermann (クラバウターマン)
  • 352. Tom's Workers (トムズ ワーカーズ)
  • 353. Tarujen laivapuuseppä (伝説の船大工)
  • 354. Merijuna (海列車)
  • 355. Spandam (スパンダム)
  • 356. Herra Tom (トムさん)
  • 357. Cutty Flam (カティ・フラム)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit kohtaavat maailmanhallituksen alaisen CP9-joukkion pormestarin asunnossa, ja seuraukset ovat tuhoisat. Samaan aikaan Usopp ja Going Merry piilottelevat Frankyn salaisessa tukikohdassa, kunnes CP9 koputtaa ovelle vaatien muinaisaseen piirustuksia. Mitä Iceburgin ja Frankyn lapsuudessa oikein tapahtui?
Rocket Man ロケットマン!! Rocketman!! 38 4. heinäkuuta 2005 2. toukokuuta 2008 2. maaliskuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 358. Kuolleista herännyt (復活)
  • 359. Bingo (ビンゴ)
  • 360. Juna lähtee (まもなく出航)
  • 361. P.S. (追伸)
  • 362. Pakovesi (引き潮)
  • 363. Aqua laguna (アクア・ラグナ)
  • 364. Kokoro (ココロ)
  • 365. Rocket Man!! (ロケットマン!!)
  • 366. Sotaanlähtö (出撃!!)
  • 367. Ampunaamio (そげキング)
ISBN
Päähenkilöt
CP9 vangitsee Frankyn ja Usoppin, jotka viedään viimeisellä hyökyaallon alta ehtivällä merijunavuorolla Enies Lobbyyn tuomittaviksi. Chopper onnistuu pelastamaan Iceburgin ja Paulien CP9:n sytyttämästä tulipalosta ja puhdistaa näin olkihattujen maineen. Myös Robinin tarkoitusperät alkavat selvitä... Aqua Lagunaa uhmaten ystävämme lähtevät merijunan perään!
Sieppaustaistelu 争奪戦 Scramble 39 4. marraskuuta 2005 Kesäkuu 2008 6. huhtikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 368. Junaleikit (海列車バトルゲーム)
  • 369. Nuudelikungfu (ラーメン拳法)
  • 370. Et ole yksin (一人じゃない)
  • 371. Eversti T-Bone, sankari (天晴Tボーン大佐)
  • 372. Parage (パラージュ)
  • 373. Välttämätön paha (必要悪)
  • 374. Sieppaustaistelu (争奪戦)
  • 375. Enies Lobbyn vartijat (エニエス・ロビーの超人達)
  • 376. Selvä on!! (わかった!!!)
  • 377. Taistelu tuomiosaarella (司法の島の大決戦)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraateilla on edessään vaiheikas merimatka, johon kuuluu niin nuudelikungfua, näätämiehiä kuin outoja sammakoitakin. Ja kaiken tämän jälkeen heitä odottaa vielä tuomiosaari Enies Lobby tuhansine miehineen...
Vaihteet ギア Gear 40 26. joulukuuta 2005 18. heinäkuuta 2008 6. huhtikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 378. Vahinkoraportti (被害状況)
  • 379. Väkiarvot (道力)
  • 380. Erikoispikavuoro Enies Lobbyn pääsaarelle (エニエス・ロビー本島行き急行便)
  • 381. Potkut (クビ)
  • 382. Hirviöiden pesä (鬼の隠れ家)
  • 383. Luffy vs Blueno (ルフィVSブルーノ)
  • 384. Kapinalippu liehukoon (反撃ののろしを上げろ)
  • 385. On siinä tie (道はある)
  • 386. Ennennäkemätöntä (前代未聞)
  • 387. Vaihteet (ギア)
  • 388. Vaihde kaksi (ギア2)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit saapuvat tuomiosaari Enies Lobbyyn, jossa on edessä tiukka kamppailu. Onneksi yllätyksiä on luvassa, ja Luffy löytää itsestään toisen vaihteen...
Sodanjulistus 宣戦布告 Declaration of War 41 4. huhtikuuta 2006 15. elokuuta 2008 6. huhtikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 389. Vastaus (応答)
  • 390. Vastakkain (応戦)
  • 391. Tyttö jota kutsuttiin paholaiseksi (悪魔と呼ばれた少女)
  • 392. Dreshih (デレシ)
  • 393. Olvia (オルビア)
  • 394. Oharan paholaiset (オハラの悪魔達)
  • 395. Ohara vs maailmanhallitus (オハラVS世界政府)
  • 396. Saul (サウロ)
  • 397. Tulevaisuuteen (未来へ届くように)
  • 398. Sodanjulistus (宣戦布告)
  • 399. Loikatkaa kohti putousta! (滝に向かって飛べ!!)
ISBN
Päähenkilöt
Luffy pääsee vihdoin kasvokkain Robinin kanssa, joka ei edelleenkään halua pelastua... CP9:n komentaja Spandam puolestaan uhkailee Robinia Buster Callilla, mikä saa tämän palaamaan mielessään lapsuuteen ja tapahtumiin Oharan saarella. Luvassa on suuria tunteita!
Piraatit vs CP9* 海賊 VS CP9 Pirates vs. CP9 42 4. heinäkuuta 2006 24. lokakuuta 2008 6. huhtikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 400. Vapauttava avain (解放の鍵)
  • 401. Piraatit vs CP9 (海賊 VS CP9)
  • 402. Kahle numero kaksi (2番の手錠)
  • 403. Mr ritari (Mr.騎士道)
  • 404. Franky vs Fukuro (フランキーVSフクロウ)
  • 405. Voima (パワー)
  • 406. Elintoiminnot (生命帰還)
  • 407. Hirviö (モンスター)
  • 408. Hirviö vs Kumadori (怪物VSクマドリ)
  • 409. Vahinkohätätiedotus (凶報緊急大放送)
ISBN
Päähenkilöt
CP9 on kahlinnut Robinin merikivestä valmistetuilla käsiraudoilla, jotka vievät vangitulta tämän erikoiskyvyt. Käsirautojen avain on jollakulla CP9:n jäsenistä, mutta kenellä heistä? Olkihattupiraatit hajaantuvat ja lähtevät ottamaan siitä selvää. Luvassa on tiukkoja kamppailuja!

(* Kirjan kanteen painettu nimi oli virheellisesti kirjan 41 nimi "Sodanjulistus". Oikea nimi on luvun 401 nimi.)

Sankarilegenda 英雄伝説 Legend of a Hero 43 4. syyskuuta 2006 29. joulukuuta 2008 6. huhtikuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 410. Nami, jättiläinen (ナミ巨大化)
  • 411. Nami vs Kalifa (ナミVSカリファ)
  • 412. Tilaisuus on ohi (好機は終わった)
  • 413. Metsästäjä (狩人)
  • 414. Sanji vs Djabra (サンジVSジャブラ)
  • 415. Kuumapää (ヒートアップ)
  • 416. Zoro vs Kaku (ゾロVSカク)
  • 417. Asura (阿修羅)
  • 418. Luffy vs Rob Lucci (ルフィVSロブ・ルッチ)
  • 419. Sankarilegenda (英雄伝説)
ISBN
Päähenkilöt
Piinaava jännitysnäytelmä Tuomiosaari Enies Lobbyssa jatkuu aina vain. Spandam onnistuu raahaamaan vastaan pyristelevän Robinin jo Epäröinnin sillalle asti. Sillan toisessa päässä odottaa Oikeuden portti ja sen toisella puolella lopullinen häviö. Olkihattujen taistelukyvyt joutuvat venymään äärimmilleen, sillä aikaa ei ole hukattavana sekuntiakaan. Ehtivätkö he Robinin luo, ennen kuin Spandam vie tämän portin läpi?
Takaisin 帰ろう Let's Go Back 44 4. joulukuuta 2006 11. maaliskuuta 2009 4. toukokuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 420. Buster Call (バスターコール)
  • 421. Vaihde kolme (ギア3)
  • 422. Rob Lucci (ロブ・ルッチ)
  • 423. Tarujen merenneito (人魚伝説)
  • 424. Pakoalus (脱出船)
  • 425. Kamppailu sillalla (死闘の橋)
  • 426. Lähtöä odottaessa (風待ちの船)
  • 427. Ei tämä mikään helvetti ole (ここが地獄じゃあるめェし)
  • 428. Takaisin (帰ろう)
  • 429. Tappio (完敗)
  • 430. Muistohetki lumisateessa (降りそそぐ追想の淡雪)
ISBN
Päähenkilöt
Robin on vihdoin Olkihatuilla, utta CP9 ei luovuta helpolla. Luffy saa tiukkaakin tiukemman vastuksen, mutta onneksi yllättävä taho saapuu hätiin yhdennellätoista hetkellä! Seikkailun loppumainingeissa koittaa jälleen myös jäähyväisten aika...
Otan osaa 心中お察しする You Have My Sympathies 45 2. maaliskuuta 2007 7. toukokuuta 2009 4. toukokuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 431. Rakkauden luuvitonen (愛の拳)
  • 432. Yllätyksiä (びっくり箱)
  • 433. Sen meren nimi on... (その海の名は)
  • 434. Valkoparta ja Punatukka (白髭と赤髪)
  • 435. Otan osaa (心中お察しする)
  • 436. Pants from Frankyhouse (Pants from Frankyhouse)
  • 437. Paljas totuus (裸百貫)
  • 438. Ylpeys (プライド)
  • 439. Kolmas ja seitsemäs (3人目と7人目)
  • 440. Tulinyrkki vs. Mustaparta (火拳VS黒ひげ)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihatut palaavat takaisin Aqua Lagunan runtelemaan Water Seveniin. Kaupungin edustalle purjehtii aluksineen myös merivoimien päämajan lippueamiraali Monkey D. Garp, joka paljastuu yllättäen Luffyn isoisäksi. Eivätkä jälleennäkemiset tähän lopu... Franky päättää rakentaa ystävillemme unelmiensa laivan. Ankaran väännön jälkeen Olkihatut saavat mukaansa myös uuden laivapuusepän, mutta kuinka mahtaa käydä entiselle?
Seikkailu kummitussaarella ゴースト島の冒険 Adventure on Ghost Island 46 4. heinäkuuta 2007 30. kesäkuuta 2009 4. toukokuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 441. Kaksintaistelu Banalo-saarella (バナロ島の決闘)
  • 442. Seikkailu synkällä merellä (魔の海の冒険)
  • 443. Thriller Bark (スリラーバーク)
  • 444. Seikkailu kummitussaarella (ゴースト島の冒険)
  • 445. The Zombie (THE・ZOMBIE)
  • 446. Tohtori Hogback (ドクトル・ホグバック)
  • 447. Yllärizombit (びっくりゾンビ)
  • 448. Moria (モリア)
  • 449. Thriller Barkin hirmunelikko (スリラーバークの四怪人)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihatut nauttivat rauhallisesta matkanteosta uudella laivallaan, kunnes merestä löytyy salaperäinen tynnyri ja meno muuttuu äkkiä jotenkin aavemaiseksi.

Samaan aikaan eräällä saarella Ace saa tuntea Mustaparran oudon taisteluvoiman... Tässä kirjassa bonuksena olkihattupiraattien uuden upean Thousand Sunny -aluksen perusteellinen esittely!

Pilvistä, paikoitellen luita くもり時々ホネ Cloudy, Partly Bony 47 4. syyskuuta 2007 2. syyskuuta 2009 4. toukokuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 450. Kenraalizombien yö (将軍ゾンビnight)
  • 451. Pelonan ihmepuutarha (ペローナの不思議の庭)
  • 452. Jigoroo (風のジゴロウ)
  • 453. Pilvistä, paikoitellen luita (くもり時々ホネ)
  • 454. Hyräilijä (ハナウタ)
  • 455. Kaapparilordi Gecko Moria (王下七武海ゲッコー・モリア)
  • 456. Demoni jään valtakunnasta (氷の国から来た魔人)
  • 457. Lihaaaa!! (肉~~!!!)
  • 458. Ei afroa (アフロだけは)
  • 459. Anteeksi, me nyt satuimme kuolemaan (死んでごめんじゃないでしょうに)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattujen seikkailu Thriller Bark -saarella jatkuu. Kellon lyödessä kahtatoista saaren hirmut aloittavat yöjahdin. Myös kaapparilordi Gecko Moria herää unestaan. Mikä odottaakaan olkihattupiraatteja Thriller Barkin synkässä yössä...?
Oarsin seikkailut オーズの冒険 Adventures of Oars 48 4. joulukuuta 2007 18. marraskuuta 2009 4. toukokuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 460. Napattava ennen aamunkoittoa (夜明け前に取り返せ!!)
  • 461. Ghost Buster (ゴーストバスター)
  • 462. Oarsin seikkailut (オーズの冒険)
  • 463. Piraatti Sanji vs petomies Absalom (海賊サンジvs怪人アブサロム)
  • 464. Sanjin unelma (サンジの夢)
  • 465. Piraatti Usopp vs prinsessa Pelona (海賊ウソップvs怪人ペローナ)
  • 466. Ratkaisu (決着, Conclusion?)
  • 467. Piraatti Zoro vs samurai Ryuuma (海賊ゾロvs侍リューマ)
  • 468. Piraatti Chopper vs hirviö Hogback (海賊チョッパーvs怪人ホグバック)
  • 469. Tulkaa esiin, Olkihatut! (出て来い麦わらの一味!!!)
  • 470. Oars vs Olkihattupiraatit (オーズvs麦わらの一味)
ISBN
Päähenkilöt
Thriller Barkin kauhujen yö on pitkä. Ennen aamunkoittoa olkihatut taistelevat kukin tahoillaan zombeja vastaan, ja lopulta he joutuvat kohtaamaan sen kaikkein hirveimmän - Luffyn vuorenkokoisen zombin Oarsin...
Painajais-Luffy ナイトメア・ルフィ Nightmare Luffy 49 4. maaliskuuta 2008 23. joulukuuta 2009 1. kesäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 471. Ystäväni (MY FRIEND)
  • 472. Maassa (ダウン)
  • 473. Kaapparilordi Bartholomew Kuma (王下七武海 バーソロミュー・くま現る)
  • 474. Ei auta muu (やるしかねェ!!!)
  • 475. Metsäpiraatit (森の海賊団)
  • 476. Painajais-Luffy (ナイトメア・ルフィ)
  • 477. 3⁄8 (3⁄8)
  • 478. Luffy vs Luffy (ルフィvsルフィ)
  • 479. Toivon soturi (希望の戦士)
  • 480. Seuraava isku (迎撃)
  • 481. Varjojen Asgård (影の集合地)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit ovat hätää kärsimässä Oarsia vastaan. Ja Luffy on yhä teillä tietymättömillä Moriaa jahtaamassa... Takarajana varjojen hankkimiselle on auringonnousu. Mutta riittääkö niin lyhyt aika sekä jättiläiszombin että kaapparilordin nujertamiseen!?
Jälleennäkeminen 再び辿りつく Arriving Again 50 4. kesäkuuta 2008 26. helmikuuta 2010 1. kesäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 482. Aamu koittaa (朝が来る)
  • 483. Unen loppu (夢の終わり)
  • 484. "Njup" (ぷに)
  • 485. Merirosvonmetsästäjä Zoro, yksi Olkihattupiraateista (麦わらの一味・海賊狩りのゾロ)
  • 486. Piano (ピアノ)
  • 487. Se laulu (あの唄)
  • 488. Elämän laulu (命の唄)
  • 489. Kahdeksas (8人目)
  • 490. Jälleennäkeminen (再び辿りつく)
  • 491. Lentokalaratsastajat (トビウオライダーズ)
ISBN
Päähenkilöt
Thriller Barkin isäntä Gecko Moria on imenyt itseensä kaikki zombeihin sijoitetut varjot. Aamu alkaa jo valjeta, ja Olkihattupiraatit käyvät viimeiseen taitoon Morian voittamiseksi. Mutta kuinka heidän käy, kun paljastuu, että saarella on toinenkin kaapparilordi...?
Yksitoista supernovaa 11人の超新星 The 11 Supernovas 51 4. syyskuuta 2008 29. huhtikuuta 2010 1. kesäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 492. Rautanaamio (鉄仮面のデュバル)
  • 493. Tunnet (知ってる)
  • 494. Duvalin tragedia (デュバルの悲劇)
  • 495. Grauhhaupitsi (ガオン砲)
  • 496. Hoidanhom-mangrove (ヤルキマン・マングローブ)
  • 497. Seikkailu tanssivien kuplien saarella (シャボン舞う諸島の冒険)
  • 498. Yksitoista supernovaa (11人の超新星)
  • 499. Sabaody Park (シャボンディパーク)
  • 500. Historian jäänteet (歴史の残り火)
  • 501. Synkät pilvet horisontissa (うねり始める世界)
  • 502. Taivaslohikäärmeväen tapaus (天竜人の一件)
ISBN
Päähenkilöt
Thriller Barkin kauhuista selvinneet Olkihattupiraatit matkaavat kohti Nereidisaarta. Matkaan tulee kuitenkin mutka, kun he päättävät auttaa kohtaamaansa merenneito Camieta. Tämän ystävä on näet jäänyt ihmisryöstäjien kynsiin! Mutta vaikuttaa siltä, että ryöstäjien varsinainen kohde onkin joku muu... Kuka onkaan "Rautanaamiona" tunnettu Duval, joka odottaa ystäviämme vihaa uhkuen?
Roger ja Rayleigh ロジャーとレイリー Roger and Rayleigh 52 4. joulukuuta 2008 22. kesäkuuta 2010 1. kesäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 503. Kuohuva saaristo (荒立つ島)
  • 504. Piraatit liikekannalla (海賊前線移動中!!)
  • 505. Karhut (クマ)
  • 506. Roger ja Rayleigh (ロジャーとレイリー)
  • 507. Kizarun maihinnousu (黄猿上陸)
  • 508. Sotaisat saaret (修羅の島)
  • 509. Kizaru vs neljä kapteenia (黄猿VS4人の船長)
  • 510. Olkihattupiraatit vs kävelevä ase (麦わらの一味VS戦闘兵器)
  • 511. Kirvesmies Sentoomaru (鉞かついだ戦桃丸)
  • 512. Zoro - kuin tuhka tuuleen (ゾロ、音沙汰なし)
ISBN
Päähenkilöt
Sabaody-saaret käyvät nopeasti rauhattomiksi, kun raivostunut Luffy rikkoo lupauksensa olla astumatta taivaslohikäärmeväkeä vastaan. Merivoimat käyvät armotta piraattien kimppuun päämajasta saapuvan kontra-amiraali Kizarun johdolla! Ystävämme saavat myös kuulla tarinan Rogerista ja merirosvojen ajan alusta...
Kuninkaan ainesta 王の資質 Natural Born King 53 4. maaliskuuta 2009 28. elokuuta 2010 1. kesäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 513. En pysty (救えないっ!!!)
  • 514. Kroppaalkaakasvaasieniärousku (カラダカラキノコガハエルダケ)
  • 515. Seikkailu naissaarella (女ヶ島の冒険)
  • 516. Merirosvokeisarinna Boa Hancock (海賊女帝ボア・ハンコック)
  • 517. Kylpyhetki (湯浴み)
  • 518. Areena (闘技台)
  • 519. Kuninkaan ainesta (王の資質)
  • 520. Gorgon silmä (ゴルゴンの目)
  • 521. Taivaita halkovan lohikäärmeen kavio (天駆ける竜の蹄)
  • 522. Tauti joka on kuolemaksi (死に至る病)
ISBN
Päähenkilöt
Olkihattupiraatit ovat harvinaisen tiukassa tilanteessa jouduttuaan kontra-amiraali Kizarun sekä pasifista-kyborgien ahdistamiksi. Kaikkein kiperin koettelemus on kuitenkin vasta alkamassa. Kaapparilordi Bartholomew Kumalla on omat suunnitelmansa Luffyn ja muiden varalle.
Kukaan ei voi pysäyttää もう誰にも止められない Unstoppable 54 4. kesäkuuta 2009 4. marraskuuta 2010 6. heinäkuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 523. Horna (地獄)
  • 524. Kukaan ei voi pysäyttää (もう誰にも止められない)
  • 525. Merenpohjavankila Impel Down (海底監獄インペルダウン)
  • 526. Seikkailu jättiläisvankilassa (大監獄の冒険)
  • 527. Taso 1, punahelvetti (LV1 紅蓮地獄)
  • 528. Merten kummisetä Jinbei (海侠のジンベエ)
  • 529. Taso 2, petohelvetti (LV2 猛獣地獄)
  • 530. Syvemmälle, syvemmälle (地獄へ地獄へ)
  • 531. Taso 3, nälkähelvetti (LV3 飢餓地獄)
  • 532. Vanginvartijapeto Minotauros (獄卒獣ミノタウロス)
ISBN
Päähenkilöt
Luffy on saanut tietää, että hänen isoveljeään Acea odottaa teloitus! Apuun ehtimiseen tarvitaan lemmenkipeän Käärmeprinsessan apua, ja rutkasti tuuria, sillä Ace on vangittuna pahamaineisessa merenpohjavankilassa Impel Downissa...
Pelastava homppeli 地獄に仏 A Ray of Hope 55 4. syyskuuta 2009 23. joulukuuta 2010 5. lokakuuta 2010
Sisällysluettelo
  • 533. Taso neljä, liekkihelvetti (LV4焦熱地獄)
  • 534. Vankilanjohtaja Magellan vs. piraatti Luffy (監獄署長マゼランVS海賊ルフィ)
  • 535. Ystävä (ダチ)
  • 536. Taso viisi, jäähelvetti (LV5極寒地獄)
  • 537. Pelastava homppeli (地獄に仏)
  • 538. Kortteli 5,5, Uumisten valtakunta (LV5.5番地ニューカマーランド)
  • 539. Emporio aktivointihormoonit (エンポリオ・テンションホルモン)
  • 540. Taso kuusi, ikihelvetti (LV6無限地獄)
  • 541. Ennennäkemätönble (未だかつてナッシブル)
ISBN
Päähenkilöt
Luffyn Ace-veljen teloitukseen on aikaa vain 29 tuntia! Merenalaisvankila Impel Downin koko iskuvoima odottaa apuun pyrkivää Luffya verenhimoisena... Myös vankilanjohtajalla on kana kynittävänä Luffyn kanssa, sillä Impel Downin maine pakovarmana on pahasti vaarassa...
Kiitos ありがとう Thank You 56 4. joulukuuta 2009 25. helmikuuta 2011 1. helmikuuta 2011
Sisällysluettelo
  • 542. Toinen tapaus, josta vielä tullaan puhumaan (やがて語られるもう一つの事件)
  • 543. Olkihattu ja Mustaparta (麦わらと黒ひげ)
  • 544. Tie on auki (地獄の釜の蓋もあく)
  • 545. Kohti auringonvaloa, kohti vapautta (陽のあたるシャバへ)
  • 546. Merenmiespiraattien kapteeni, kaapparilordi Jinbei (魚人海賊団船長“七武海”ジンベエ)
  • 547. Läpi muurien (島破り)
  • 548. Kiitos (ありがとう)
  • 549. Hyökkäysalus (出撃の艦)
  • 550. Merivoimien päämaja (海軍本部) 
  • 551. Valkoparta, yksi neljästä (四皇"白ひげ")
ISBN
Päähenkilöt
Luffy ja uumisten armeija ystävineen taistelevat henkensä edestä yrittäessään paeta kammottavan Impel Down -vakilan valtiaalta Magellanilta. Ace-veljen teloitus lähenee hetki hetkeltä: kyse on enää vain muutamasta tunnista! Mutta vaara ei uhkaa vain sisällä vankilassa vaan myös merellä...
Kamppailu maailman huipulla 頂上決戦 Conflict at the Summit 57 4. maaliskuuta 2010 29. huhtikuuta 2011 7. kesäkuuta 2011
Sisällysluettelo
  • 552. Ace ja Valkoparta (エースと白ひげ)
  • 553. Kamppailu maailman huipulla (頂上決戦)
  • 554. Kontra-amiraali Akainu (大将赤犬)
  • 555. Oars ja hattu (オーズと笠)
  • 556. Oikeus voittaa!! (正義は勝つ!!)
  • 557. Luffy ja Valkoparta (ルフィと白ひげ)
  • 558. Pikkuveli (弟)
  • 559. Kohtalo (天命)
  • 560. Impel Downin vangit (インペルダウンの囚人達) 
  • 561. Luffy vs. Mihawk (ルフィVSミホーク)
  • 562. Kurimuslukki Squardo (海賊大渦蜘蛛スクアード)
ISBN
Päähenkilöt
  • Monkey D. Luffy
  • Valkoparta
  • Marco
  • Joz
  • Vista
  • Blamenco
  • Rakuyoo
  • Blenheim
  • Curiel
  • Kingdew
  • Namur
  • Haruta
  • Atmos
  • Speed Jill
  • Fossa
  • Izoo
On aika suuren sodan! Meri järisee ja jäätyy, kun Luffy ja kumppanit saavat yllättävän yhteistyötarjouksen. Jännitys vain yltyy, kun uuden maailman merirosvolaivat mahtavan johtajansa kera astuvat apuun. Mitä tehdä, kun Acen teloitus uhkaa käynnistyä ennen aikojaan ja vastassa on uusi, kammottava ihmisase!
Aikakausi nimeltä Valkoparta この時代の名を"白ひげ"と呼ぶ The Name of This Era is "Whitebeard" 58 4. kesäkuuta 2010 21. kesäkuuta 2011 13. syyskuuta 2011
Sisällysluettelo
  • 563. Yksi mies, yksi sydän (心臓一つ 人間一人)
  • 564. Mies joka huojuttaa maailmaa (世界を揺らす男)
  • 565. Oarsin tie (オーズの道)
  • 566. Väkirynnäkkö (猛攻)
  • 567. Marineford, merivoimien päämaja, Oris-aukio (マリンフォード海軍本部オリス広場)
  • 568. Ihan miten lystäät (勝手にしやがれ)
  • 569. Valkoinen hirviö (白い怪物)
  • 570. Silta elämään (命の懸橋)
  • 571. Mestauslava (処刑台 Shokeidai?)
  • 572. The Times They Are A-Changin' (The Times They Are A-Changin' -時代は変わる-)
  • 573. Aikakausi nimeltä Valkoparta (この時代の名を"白ひげ"と呼ぶ)
ISBN
Päähenkilöt
Maailman kohtalon ratkaiseva sota kiihtyy huippuunsa, kun itse Valkoparta liittyy hyökkäysrintamaan. Nyt jos koskaan on aika pelastaa Ace! Luffy taistelee jo voimiensa äärirajoilla, mutta riittääkö sekään merivoimien kovimpia sotureita vastaan!? Aikakausi on vaihtumassa...
Portgas D. Acen kuolema ポートガス・D・エース死す The Death of Portgaz D. Ace 59 4. elokuuta 2010 23. elokuuta 2011
Sisällysluettelo
  • 574. Portgas D. Acen kuolema (ポートガス・D・エース死す)
  • 575. Sanaton raivo (言葉なき怒り)
  • 576. Suurmerirosvo Edward Newgate (大海賊エドワード・二ューゲート)
  • 577. Lisää järisyttäviä uutisia (畳み掛ける大事件)
  • 578. Perille uuteen aikakauteen (新時代へ贈るもの)
  • 579. Rohkeuden sekunnit (勇気ある数秒)
  • 580. Taistelun päätös (終戦)
  • 581. Lähestyvä tulevaisuus (忍びよる未来)
  • 582. Luffy ja Ace (ルフィとエース)
  • 583. Gray Terminal (不確かな物の終着駅 (グレイ・ターミナル))
  • 584. Porchemyn tapaus (ポルシェーミの一件)
ISBN
Päähenkilöt
Pahoin haavoittunut Luffy joutuu astumaan uuteen aikakauteen sydän menetyksestä raskaana. Hänelle täytyy löytää piilopaikka - mutta mistä? Arvaamattomat meret myrskyävät, kun Mustaparta anastaa Valkoparran voimat ja ryhtyy hirmuvaltiaaksi. Tällaista aikaa ei ole kukaan ennen nähnyt!

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]