Lake Bell

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lake Bell
Lake Bell vuoden 2011 Tribecan elokuvajuhlilla.
Lake Bell vuoden 2011 Tribecan elokuvajuhlilla.
Syntymäaika 24. maaliskuuta 1979 (ikä 35)
Syntymäpaikka Yhdysvaltain lippu New York, New York
Aktiivisena 2001–
Oikea nimi Lake Siegel Bell
Merkittävät roolit Laura Daughtery
(Surface)
Aiheesta muualla
IMDb
Palkinnot

Achievement Award (2008)

Lake Siegel Bell (s. 24. maaliskuuta 1979 New York, New York) on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on tähdittänyt mm. televisiosarjoja Boston Legal ja Surface. Varsinainen läpimurto tapahtui elokuvassa Haamumorsian. Bell on näytellyt myös useissa muissa komediaelokuvissa, kuten Tapahtui Vegasissa (2008), Pientä säätöä (2009) ja Näin ystävien kesken (2011). Hän käsikirjoitti, ohjasi ja näytteli pääosan elokuvassa In a World... vuonna 2013.

Nuoruusvaiheet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lake Bell syntyi New York Cityssä. Hänen äitinsä Robin Bell omistaa design-yhtiön ja isä Harvey Siegel toimii kiinteistökehittäjänä. Isä osti jo aiemmin suljetun Virginia International Racewayn ja muunsi sen kantriklubiksi. Hän omisti myös moottoriurheilupuiston New Jerseyssä.

Bellin äiti on protestantti ja isä juutalainen. Omien sanojensa mukaan hänet kasvatettiin "koomisen huonossa perheessä" eikä hän pidä itseään juutalaisena. Bellillä on kaksi siskoa, Courtney ja Mackenzie sekä veli Luke.

Bell kävi The Chapin Schoolia New Yorkissa ja Westminster Schoolia Connecticutissa. Hän vietti osan teinivuosistaan Vero Beachilla Floridassa, jossa hän opiskeli Saint Edwards Schoolissa. Bell kävi myös collegessa ensin New Yorkin Skidmoressa ja myöhemmin Lontoossa Rose Bruford Collegessa, jossa hän näytteli muutamissa teatterituotannoissa.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.