Verkkosalkku

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Verkkosalkku on Savonia-ammattikorkeakoulun, eräiden muiden oppilaitosten sekä Pc Soft Ky:n ja Mindcom Oy:n kehittämä ja käyttämä verkko-oppimisympäristö.

Verkkosalkku on toteutettu useiden oppilaitosten ja yritysten yhteistyönä. Ensimmäisten versioiden toteutusta oli rahoittamassa mm. EU:n rakennerahasto ja Tekes. Verkkosalkku-tuotteen kehitysprojektit on valittu kahdesti EU:n Best Practice- julkaisuun, viimeksi vuonna 2007. Verkkosalkusta on julkaistu myös kaupallinen versio.

Savonia-ammattikorkeakoulussa ollaan nykyään pitkälti luovuttu Verkkosalkusta. Pohjois-Savon korkeakoulukonsortiossa toteutettiin vuonna 2006 selvitys Savonian ja Kuopion yliopiston verkko-oppimisalustayhteistyöstä, mihin kuului yhteisen Moodle-testipalvelimen hankinta.[1] Selvityksen pohjalta yksiköt ovat alkaneet siirtyä Moodlen käyttöön opetuksessa. Verkkosalkkua käytettiin vuoden 2008 alussa aktiivisesti enää Iisalmessa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Konsortiohanke, Projektiryhmän kokous (pöytäkirja) (.doc) 12.2.2007. Pohjois-Savon korkeakoulukonsortio. Viitattu 16.6.2009.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä ohjelmistoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.