Keskustelu käyttäjästä:Juhog

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti tekemäsi lisäys ei ollut riittävän merkittävästä aiheesta, joten se jouduttiin poistamaan. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan!Ppntori (jutskaa / muokkaukset) 13. marraskuuta 2006 kello 12.34 (UTC)

Tervetuloa Wikipediaan! Kirjoitit Wikipediaan minitynkäartikkelin. Wikipediaan halutaan kuitenkin mieluummin laajoja artikkeleita, joten harkitse, voisitko lisätä perustietoja aloittamaasi artikkeliin. Pyrithän kirjoittamaan jatkossa uudet artikkelit vähintään tyngiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla.--ELLusKa_86 13. marraskuuta 2006 kello 12.39 (UTC)


Terve! Linkitykset muunkielisiin Wikipedioihin tehdään kirjoittamalla muokkauskenttään (esimerkiksi) [[en:Anthony Burgess]] . Henkilöt kannattaa luokittaa suoraan asianomaisiin luokkiin, l:kirjallisuus on hieman liian laaja. Kun jatkossa luokitat, muistathan aakkostaa nimen, eli tyyliin [[Luokka:Brittiläiset kirjailijat|Burgess, Anthony]] . Kiitos. Argus 13. marraskuuta 2006 kello 16.51 (UTC)

Jani Leinosen merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäämäsi aiheen Jani Leinonen merkittävyys on kyseenalaistettu, ja aiheen tekijältä pyydetään lisätietoja poiston tarpeellisuuden arvioimiseksi. Perustelethan näkemyksesi aiheen keskustelusivulla neutraalista näkökulmasta ja huomioithan, että tietojen tulee olla tarkistettavissa. --Agony (403) 8. elokuuta 2008 kello 12.13 (EEST)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta Kun latasit tiedoston Kaksosetjaisa.jpg, et lisännyt siihen tarpeellisia tietoja. Tiedostoa ei voida käyttää ennen tietojen täyttämistä. Jos tarpeellisia tietoja ei lisätä, tiedosto poistetaan. Lisätietoja voi löytyä tiedoston sivulta. Tarkista myös muiden tallentamiesi tiedostojen tiedot.

--A333 13. joulukuuta 2009 kello 21.27 (EET)[vastaa]

Kuvan käyttöön tarvitaan lupa kuvaajalta, joka tulee toimittaa osoitteeseen permissions-fi@wikimedia.org. Kirjepohja luvan toimittamiseksi löytyy täältä. -- Piisamson 13. joulukuuta 2009 kello 21.40 (EET)[vastaa]

Varoitus tiedoston poistamisesta
Varoitus tiedoston poistamisesta

--Musamies 4. tammikuuta 2010 kello 17.20 (EET)[vastaa]