Käyttäjä:Reply

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
Tää käyttäjä on Putasjärveltä.
Tämä käyttäjä pitää kauniista naisista ja nopeista pyöristä.
Tämä käyttäjä on puoliammattimainen valokuvaaja.
Tämä käyttäjä ei ole suomenkielisen Wikipedian ylläpitäjä, eikä haluaisikaan olla.

Reply (Juha Nyman) aloitti Wikipedian muokkaamisen yleisön pyynnöstä 10. tammikuuta 2006. Intohimoni on kotipaikkakuntani Pudasjärvi ja kaikki siihen liittyvä, niin hyvässä kuin pahassakin. Muitakin kiinnostuksenkohteita toki on valokuvauksesta ja moottoripyöristä lähtien. Intohimoksi voidaan laskea myös mielenkiintoni kaikki Suomeen ja suomalaisuuteen viittaava. En kuulu kuitenkaan mihinkään aatteelliseen järjestöön, minulla on hiukset päässä, enkä omista pilottitakkia. Pidän nimittäin myös muista maista ja kulttuureista lähes yhtälailla.

Pudasjärvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toimin Pudasjärven kaupungin webmasterina sekä tiedotus/markkinointivastaavana. Täten minulle on suotu valta, voima ja kunnia sekä tietysti vastuu kaupungin asioiden esittämisestä parhaaksi katsomissani ja/tai minulle määrätyissä yhteyksissä. Myös useat kaupungin sidosryhmät (ml. Syötteen yhteismarkkinointi, Pudasjärven Urheilijat ry. ym.) kuuluvat tämän toimivallan piiriin.

Wikipediaa täydennän omasta vilpittömästä vapaasta tahdostani ja rakkaudestani kotikontujani kohtaan käyttäen hyväkseni niitä etuja, jotka minulle on toimeni ohella suotu unohtamatta tosiasioita ja peittelemättä joskus karuakin totuutta.

Artikkeleita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjanmerkkejä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Projektit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Harrastelenpa vähän käyttäjälaatikoittenkin parissa