Käyttäjä:Kiiskinen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kiiskinen on nimimerkki, ja sen takana on henkilö, joka on kiinnostunut lähinnä suomalaisesta nippelitiedosta; nimistä, paikoista, paikkakunnista, historiallisista tapahtumista, henkiläistä, eläimistä, luonnosta, jne. Siis nippelitiedosta, eli ei siitä, että Iisalmessakin on rautatieasema, vaan siitä, miksi se on niin kaukana kaupungin keskustasta.

Kiiskinen on kaikkiruokainen tiedon murusten suhteen. Niin kauan kuin jokin asia osoitetaan olevan toisin, Kiiskinen on oikeassa. Sen jälkeen hän sanoo: Tässä asiassa minulla on varaa antaa periksi.

Kiiskinen lukee. Romaaneita, harvoin dekkareita. Suurella mielenkiinnolla sen sijaan ns. puolitotuuksia - sellaista, joiden tapahtumat sijoittuvat aikaan ja paikkaan, olkoonkin, että ovat mielikuvituksella höystettyjä. Santeri Ivalo on rautaa ja Jaan Kross on suosikkejani - on niitä muitakin.

Ai niin, Kiiskinen harrastaa: Metsästystä. Ja matkailua, nykyisin kotimaassa, aikaisemmin Välimerellä ja Kanarialla oikein urakalla.

Lempiruoka: Kala kaikissa muodoissaan, lähes karrelle paistettu murea sisä- tai ulkofile, ruisleipä. Lempijuoma: Kohtuullisen hyvä punaviini. Vapaa-aika: Nikkarointi. Kiiskinen 20. joulukuuta 2005 kello 08:54:04 (UTC)

Toiminta sivuilla:

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]