Käyttäjä:Chimera

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Babylon
fi Tämän käyttäjän äidinkieli on suomi.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Etsi käyttäjien kieliä
Tämä käyttäjä ei ole suomenkielisen Wikipedian ylläpitäjä, eikä haluaisikaan olla.
Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa. Tämä käyttäjä olettaa muilta hyvää tahtoa.
Tämä käyttäjä kannattaa Wikirakkautta.


Tervehdys. Olen vuosimallia 1985 edustava mieshenkilö Jyväskylästä ja tällä nimimerkillä tuttu monesta muustakin internetyhteisöstä, kuten MuroBBSstä, Hommaforumilta ja Muusikoiden.netistä. Wikipedian artikkeleita olen muokkaillut anonyymisti jo pidemmän aikaa ja onkin ihme, etten ollut hoksannut rekisteröityä käyttäjäksi ennen kuin 22. maaliskuuta 2009. Yksi syy kiinnostukseen on IT-alan opiskelun kautta tullut innostus Web 2.0 -periaatetta kohtaan.

Harrastuksiani ovat politiikka, musiikki, tietokoneet, valokuvaus sekä kirjoittaminen. Wikipediaan pyrin antamaan oman panokseni lähinnä täydentämällä artikkeleita ja parantelemalla niiden kieliasua, koska pidän itseäni kyseisessä asiassa varsin harjaantuneena.

Olen kiinnostunut harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta kaikesta mahdollisesta ja tavoitteenani on tietää edes vähän melkeinpä mistä tahansa. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat ydinkokeet sekä -aseet (sanoisin itseäni jopa jonkin sortin asiantuntijaksi), vieraat kulttuurit, populaarimusiikki ja sen historia (erityisesti metallimusiikki), mielenkiintoiset historialliset aikakaudet ja tapahtumat (esimerkiksi Neuvostoliitto, Kylmä sota, John F. Kennedyn murha, urheilutapahtumat), politiikka ja kissat (perheemme omistaa kaksi ragdollia). Lisäksi tavoitelistan kärkipäässä on vaatimaton pyrkimys oppia hallitsemaan suomea täydellisesti ja englantia mahdollisimman oikeaoppisesti.

Pääasiassa kriittisiä kirjoituksia sisältävä blogini löytyy Uuden Suomen blogipalvelusta, mikäli joku halajaa lisätietoa siitä, mihin mielenkiintoni yhteiskuntapoliittisessa mielessä keskittyy.