Trapeze

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Trapeze oli brittiläinen rockyhtye. Sen musiikissa oli vaikutteita funkista.

Trapeze perustettiin maaliskuussa 1969. Sen perustajajäsenet olivat Glenn Hughes, Mel Galley ja Dave Holland. Hughes lähti yhtyeestä vuonna 1973 liittyäkseen Deep Purpleen. Galley ja Holland onnistuivat pitämään Trapezen koossa, kunnes Holland vuonna 1979 jätti yhtyeen liittyäkseen Judas Priestiin. Trapeze hajosi pian tämän jälkeen. Holland perusti yhtyeen uudelleen vuonna 1990, mutta se hajosi jälleen vuonna 1994.

Diskografia[edit | edit source]

Studioalbumit[edit | edit source]

  • Trapeze (1970)
  • Medusa (1970)
  • You Are the Music...We're Just the Band (1972)
  • Hot Wire (1974)
  • Trapeze (1975)
  • Running (1978, Germany issue of Hold On)
  • Hold On (1979)

Livealbumit[edit | edit source]

  • Live in Texas: Dead Armadillos (1981)
  • Welcome to the Real World: Live at the Borderline (1993)
  • Live: Way Back to the Bone (1998)
  • Live at the Boat Club 1975 (2006)

Kokoelmat[edit | edit source]

  • The Final Swing (1974)
  • Way Back to the Bone (1986)
  • High Flyers: The Best of Trapeze (1996)
  • On the Highwire (2003)

Singlet[edit | edit source]

  • "Send Me No More Letters" (1969)
  • "Black Cloud" (1970)
  • "Coast to Coast" (1972)
  • "On the Sunny Side of the Street" (1975)
  • "Don't Ask Me How I Know" (1979)
  • "Running Away" (1980)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.