Tracy Middendorf

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tracy Lynn Middendorf (s. 26. tammikuuta 1970 Miami Beach, Florida) on yhdysvaltalainen televisio-, elokuva- ja teatterinäyttelijä.

Middendorf opiskeli Pickens High Schoolissa Jasperissa, Georgiassa. Vuonna 1987, kesken viimeisen vuoden, hän kuitenkin lähti Jasperista opiskellakseen draamaa Miamissa. Myöhemmin hän siirtyi SUNY Purchaseen.

Middendorfin televisioura alkoi vuonna 1992, kun hän esitti Carrie Bradya saippuaoopperassa Päivien viemää. Sen jälkeen hän on esiintynyt sivuosissa monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Angel, Ally McBeal, 24 ja Beverly Hills 90210. Vuonna 2005 hän esitti huolestunutta äitiä Housessa.

Middendorf on palkittu Ovation Awardilla roolistaan Almana Tennessee Williamsin näytelmässä Summer and Smoke losangelesilaisessa Fountain Theatressa vuonna 1999.[1] Vuonna 2015 ilmestyneessä Scream-sarjassa hän näytteli Emman äitiä. Sarja on katsottavissa Netflixissä.

Middendorf on naimisissa kirjailija Franz Wisnerin kanssa. Heillä on kaksi lasta.

  1. Shirley, Don: Running Smoke Rings Around the Competition Los Angeles Times. 10.11.1999. Viitattu 12.6.2015. (englanniksi)

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.