Ero sivun ”D’yer Mak’er” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
TXiKiBoT (keskustelu | muokkaukset)
p Botti lisäsi: fr:D'yer Mak'er
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''D'yer Mak'er''' on [[rock]]-yhtye [[Led Zeppelin]]in kappale. Se julkaistiin vuonna [[1973]] sekä singlenä, että yhtyeen albumilla ''[[Houses of the Holy]]''. Kappale on suosittu varsinkin [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]] ja siellä sitä soitetaan nykypäivänäkin aktiivisesti maan radiokanavilla. Kappaleessa on paljon [[reggae]]-vaikutteita. Laulaja [[Robert Plant]] sai idean kappaleeseen käydessään [[Jamaika]]lla lomamatkalla.
'''D'yer Mak'er''' on [[rock]]yhtye [[Led Zeppelin]]in kappale. Se julkaistiin vuonna [[1973]] sekä singlenä, että yhtyeen albumilla ''[[Houses of the Holy]]''. Kappale on suosittu varsinkin [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]] ja siellä sitä soitetaan nykypäivänäkin aktiivisesti maan radiokanavilla. Kappaleessa on paljon [[reggae]]-vaikutteita. Laulaja [[Robert Plant]] sai idean kappaleeseen käydessään [[Jamaika]]lla lomamatkalla.


==Kappaleen rakenne==
==Kappaleen rakenne==

Versio 15. tammikuuta 2011 kello 16.15

D'yer Mak'er on rockyhtye Led Zeppelinin kappale. Se julkaistiin vuonna 1973 sekä singlenä, että yhtyeen albumilla Houses of the Holy. Kappale on suosittu varsinkin Yhdysvalloissa ja siellä sitä soitetaan nykypäivänäkin aktiivisesti maan radiokanavilla. Kappaleessa on paljon reggae-vaikutteita. Laulaja Robert Plant sai idean kappaleeseen käydessään Jamaikalla lomamatkalla.

Kappaleen rakenne

Kappale alkaa John Bonhamin lyhyellä rummutuksella, johon reggae-tyyppinen kitaransoitto tulee mukaan. Koko kappaleen ajan rummut ja kitara ovat selkeä osa rytmiä.

Tämä musiikkikappaleeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.