Ero sivun ”Maukka Perusjätkä” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
10 merkkiä poistettu ,  9 vuotta sitten
p
Maukka Perusjätkän ensimmäinen albumi, ''Säpinää'' julkaistiin vuonna 1979. [[Ralf Örn]] suunnitteli Mauri Airtalle ''Maukka Perusjätkä'' -brandin ja tuotti, sävelsi sekä sanoitti Maukka Perusjätkä -levyt ''Säpinää'' (1979), ''Ennen kolmatta maailmansotaa'' (1980) ja ''Koiranpennut'' (1981). Örn myös lauloi jokaisella levyllä muutaman kappaleen.
 
Maukka Perusjätkän ensimmäinen kokoonpano oli nimeltään '''Maukka & Nahkatakit'''. Sen kappale "Kun sä tuomitset mut" oli mukana vuoden 1979 ''[[Hilselp]]'':llä. Ensimmäinen albumi tehtiin nimellä '''Maukka Perusjätkä Ja Sota Apatiaa Vastaan''', sitä seurasi levytyksiä kokoonpanolla '''Maukka Perusjätkä ja Ralf Örn Pop'''. Tämän lisäksi nimellä '''Maukka & Vallilan vangit''' ilmestyi single "Oletko koskaan nähnyt traktoria" vuonna 1980. '''Maukka & Ile's disko''' (jonka Ile oli [[Ilkka Vainio]]) julkaisi albumin ''Asiat kuntoon'' vuonna 1982. Viimeisin albumi on vuonna 2004 julkaistu [[Poptori]]n kokoelma ''Hyvät, pahat ja parhaat''.
Maukka Perusjätkä on artistina [[Raivopäät]] feat. Friends albumilla [[Punkrock Jukebox 3]], joka ilmestyi marraskuussa [[2009]]. Keikkoja hän tekee pienin tai pidemmin väliajoin.
 
41 147

muokkausta

Navigointivalikko