Ero sivun ”Reuman sairaala” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p siirsi sivun Reumasäätiön sairaala uudelle nimelle Reuman sairaala: sairaalan sivuston mukaan
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Reumasäätiön sairaala''' on [[Heinola]]ssa toimiva tuki- ja liikuntaelimistön sairauksiin erikoistunut [[sairaala]]. Sen johtavana ylilääkärinä toimii Eero Belt. Sairaala sijaitsee [[Rainio|Rainion]] asuinalueen vieressä. Sairaalassa toimii myös sairaalakoulu, jossa lapset ja nuoret voivat opiskella hoitojaksojen aikana. Sairaala hakeutui konkurssiin 18.3.2010. Asuntolarakennuksessa toimii nykyisin Hotelli Valo.
'''Reuman sairaala''' on [[Heinola]]ssa toimiva tuki- ja liikuntaelimistön sairauksiin erikoistunut Reumasäätiön ylläpitämä [[sairaala]]. Sen johtavana ylilääkärinä toimii Eero Belt. Sairaala sijaitsee [[Rainio]]n asuinalueen vieressä. Sairaalassa toimii myös sairaalakoulu, jossa lapset ja nuoret voivat opiskella hoitojaksojen aikana. Sairaala hakeutui konkurssiin 18. maaliskuuta 2010. Asuntolarakennuksessa toimii nykyisin Hotelli Valo.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
*http://www.reuma.fi/
*http://www.reuma.fi/
*http:/www.hotellivalo.fi/
*http://www.hotellivalo.fi/


{{tynkä/Yhteiskunta}}
{{tynkä/Yhteiskunta}}

Versio 31. maaliskuuta 2010 kello 14.36

Reuman sairaala on Heinolassa toimiva tuki- ja liikuntaelimistön sairauksiin erikoistunut Reumasäätiön ylläpitämä sairaala. Sen johtavana ylilääkärinä toimii Eero Belt. Sairaala sijaitsee Rainion asuinalueen vieressä. Sairaalassa toimii myös sairaalakoulu, jossa lapset ja nuoret voivat opiskella hoitojaksojen aikana. Sairaala hakeutui konkurssiin 18. maaliskuuta 2010. Asuntolarakennuksessa toimii nykyisin Hotelli Valo.

Aiheesta muualla

Tämä yhteiskuntaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.