Ero sivun ”Dragonball (elokuva)” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Dragonball''' on tuleva näytelty elokuva joka perustuu suosittuun manga- ja animesarjaan Dragon Ball. Elokuvassa keskitytään päähenkilön Gokun kehittymistä l...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Dragonball''' on tuleva näytelty elokuva joka perustuu suosittuun [[manga]]- ja [[anime]]sarjaan [[Dragon Ball]]. Elokuvassa keskitytään päähenkilön [[Goku]]n kehittymistä lapsessta aikuiseksi. Elokuvan ohjaa [[James Wong]] ja tuottaa [[Stephen Chow]]. Elokuvan huhutaan valmistuvan huhtikuun 3. päivä 2009.
'''Dragonball''' on tuleva näytelty elokuva joka perustuu suosittuun [[manga]]- ja [[anime]]sarjaan [[Dragon Ball]]. Elokuvassa keskitytään päähenkilön [[Goku]]n kehittymistä lapsesta aikuiseksi. Elokuvan ohjaa [[James Wong]] ja tuottaa [[Stephen Chow]]. Elokuvan huhutaan valmistuvan huhtikuun 3. päivä 2009.


== Juoni ==
== Juoni ==

Versio 4. lokakuuta 2008 kello 15.44

Dragonball on tuleva näytelty elokuva joka perustuu suosittuun manga- ja animesarjaan Dragon Ball. Elokuvassa keskitytään päähenkilön Gokun kehittymistä lapsesta aikuiseksi. Elokuvan ohjaa James Wong ja tuottaa Stephen Chow. Elokuvan huhutaan valmistuvan huhtikuun 3. päivä 2009.

Juoni

Näyttelijät ja henkilöt