Ero sivun ”Emma Teatteri” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Emma Teatteri''' sijaitsee Naantalin Muumimaailmassa, Kailon saaressa. Edellisinä kolmena kesänä teatterissa vieraili yli 60000 katsojaa. Teatteri ...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 3: Rivi 3:


==Näytelmät==
==Näytelmät==
Kesällä [[2008]] Emma Teatterissa esitettiin Linnateatterin tuottama jännitävä ja humoristinen [[Vares]] näytelmä. Se perustuu [[Reijo Mäki|Reijo Mäen]] Vares-kirjoihin. Näytelmän on ohjannut Linnateatterin johtaja [[Mikko Kouki]]. Jussi Varesta näytteli [[Kari-Pekka Toivonen]].
Kesällä [[2008]] Emma Teatterissa esitettiin Linnateatterin tuottama jännitävä ja humoristinen Vares näytelmä. Se perustuu [[Reijo Mäki|Reijo Mäen]] [[Vares (kirjasarja)|Vares-kirjoihin. Näytelmän on ohjannut Linnateatterin johtaja [[Mikko Kouki]]. Jussi Varesta näytteli [[Kari-Pekka Toivonen]].


Vuoden [[2007]] kesällä teatterissa esitettiin hyvin suosittua Turun ja Naantalin Seudun Puhelinluettelo-näytelmää.
Vuoden [[2007]] kesällä teatterissa esitettiin hyvin suosittua Turun ja Naantalin Seudun Puhelinluettelo-näytelmää.

Versio 28. syyskuuta 2008 kello 04.52

Emma Teatteri sijaitsee Naantalin Muumimaailmassa, Kailon saaressa. Edellisinä kolmena kesänä teatterissa vieraili yli 60000 katsojaa. Teatteri on katettu ja se remontoitiin 2000-luvulla. Muumien käytössä teatteri on Muumimaailman aukioloaikoina ja illalla se toimii kesäteatterina. Emma Teatterissa esiintyy myös tunnettuja Suomalaisia viihdetaiteilijoita. Teatterin yhteydessä on myös Teatteriravintola. Emma Teatteri on Linnateatterin kesäteatteri.

Näytelmät

Kesällä 2008 Emma Teatterissa esitettiin Linnateatterin tuottama jännitävä ja humoristinen Vares näytelmä. Se perustuu Reijo Mäen [[Vares (kirjasarja)|Vares-kirjoihin. Näytelmän on ohjannut Linnateatterin johtaja Mikko Kouki. Jussi Varesta näytteli Kari-Pekka Toivonen.

Vuoden 2007 kesällä teatterissa esitettiin hyvin suosittua Turun ja Naantalin Seudun Puhelinluettelo-näytelmää.

Aiheesta muualla