Ero sivun ”Seutuneloset” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Zalmiyak (keskustelu | muokkaukset)
p kh
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Seutuneloset''' muodostaa yhden päätoimittajan vastuulla ilmestyvän ilmaisjakelulehtikokonaisuuden, mikä on seurausta Lahden seudulla syksyllä [[2003]] aloitetusta [[Seutuviikko]]-lehdestä, missä pyrittiin yhdistämään Hollolan, Nastolan ja Asikkalan ilmaisjakelulehdet yhdeksi mediakokonaisuudeksi. Seutuviikon ensimmäinen päätoimittaja oli [[Markus Ahonen]]. Seutunelosten nykyinen päätoimittaja on [[Sisko Ojajärvi]].
'''Seutuneloset''' muodostaa yhden päätoimittajan vastuulla ilmestyvän ilmaisjakelulehtikokonaisuuden, mikä on seurausta Lahden seudulla syksyllä [[2003]] aloitetusta [[Seutuviikko]]-lehdestä, missä pyrittiin yhdistämään Hollolan, Nastolan ja Asikkalan ilmaisjakelulehdet yhdeksi mediakokonaisuudeksi. Seutuviikon ensimmäinen päätoimittaja oli [[Markus Ahonen]]. Seutunelosten nykyinen päätoimittaja on [[Orvokki Jaakkola]].


Seutuviikko-lehti purettiin kun paikallisuus kärsi lehden alueellisuudesta, ja lehtien julkaisemista jatkettiin erillisinä jatkettiin [[1. joulukuuta]] [[2004]] alkaen. Lehdille jäi kuitenkin yhteinen päätoimittaja.
Seutuviikko-lehti purettiin kun paikallisuus kärsi lehden alueellisuudesta, ja lehtien julkaisemista jatkettiin erillisinä jatkettiin [[1. joulukuuta]] [[2004]] alkaen. Lehdille jäi kuitenkin yhteinen päätoimittaja.

Versio 8. syyskuuta 2008 kello 13.10

Seutuneloset muodostaa yhden päätoimittajan vastuulla ilmestyvän ilmaisjakelulehtikokonaisuuden, mikä on seurausta Lahden seudulla syksyllä 2003 aloitetusta Seutuviikko-lehdestä, missä pyrittiin yhdistämään Hollolan, Nastolan ja Asikkalan ilmaisjakelulehdet yhdeksi mediakokonaisuudeksi. Seutuviikon ensimmäinen päätoimittaja oli Markus Ahonen. Seutunelosten nykyinen päätoimittaja on Orvokki Jaakkola.

Seutuviikko-lehti purettiin kun paikallisuus kärsi lehden alueellisuudesta, ja lehtien julkaisemista jatkettiin erillisinä jatkettiin 1. joulukuuta 2004 alkaen. Lehdille jäi kuitenkin yhteinen päätoimittaja.

Seutuneloset kokonaisuuteen kuuluu Hollolan Sanomat, Nastola-lehti sekä Päijät-Häme. Myöhemmin kokonaisuuteen lisättiin vielä Orimattilassa ilmestyvä Orimattilan aluelehti.

Hollolan Sanomat jaetaan Hollolan lisäksi Hämeenkoskelle ja Kärkölään, Orimattilan aluelehti Orimattilan lisäksi vielä Artjärvelle, Pukkilaan ja Myrskylään ja Päijät-Häme Asikkalan lisäksi myös Padasjoelle. Lehtien yhteinen painosmäärä on 39 300 kappaletta.

Aiheesta muualla