Ero sivun ”Teach-In” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Teach-In''' oli yhtye joka voitti vuoden 1975 euroviisut. Yhtyee on perustettu jo vuonna 1969 mutta sen jäsenistö on ajan kuluessa vaihtunut useasti, vain kaksi bändin kuudesta ...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Teach-In''' oli yhtye joka voitti vuoden 1975 euroviisut. Yhtyee on perustettu jo vuonna 1969 mutta sen jäsenistö on ajan kuluessa vaihtunut useasti, vain kaksi bändin kuudesta perustajajäsenestä oli mukana bändin voittaessa euroviisut. Voittokappaleesta Ding-A-Dong tuli iso hitti ympäri Eurooppaa ja bändi kiersi Eurooppaa pari seuraavaa vuotta. Bändi hajosi 70-luvun lopulla mutta on levytti vanhoja hittejään 90-luvulla.
'''Teach-In''' oli yhtye joka voitti vuoden 1975 euroviisut. Yhtye on perustettu jo vuonna 1969 mutta sen jäsenistö on ajan kuluessa vaihtunut useasti, vain kaksi bändin kuudesta perustajajäsenestä oli mukana bändin voittaessa euroviisut. Voittokappaleesta Ding-A-Dong tuli iso hitti ympäri Eurooppaa ja bändi kiersi Eurooppaa pari seuraavaa vuotta. Bändi hajosi 70-luvun lopulla mutta on levytti vanhoja hittejään 90-luvulla.


{{Euroviisuvoittajat}}
{{Euroviisuvoittajat}}

Versio 10. helmikuuta 2007 kello 18.53

Teach-In oli yhtye joka voitti vuoden 1975 euroviisut. Yhtye on perustettu jo vuonna 1969 mutta sen jäsenistö on ajan kuluessa vaihtunut useasti, vain kaksi bändin kuudesta perustajajäsenestä oli mukana bändin voittaessa euroviisut. Voittokappaleesta Ding-A-Dong tuli iso hitti ympäri Eurooppaa ja bändi kiersi Eurooppaa pari seuraavaa vuotta. Bändi hajosi 70-luvun lopulla mutta on levytti vanhoja hittejään 90-luvulla.