Ero sivun ”Ciudad Lineal” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Comenius (keskustelu | muokkaukset)
p Uusi sivu: Yksi Madridin kaupunginosista, Ciudad Lineal on tunnettu latinosiirtolaisten kaupunginosana. Ciudad Lineal kaupunginosasta löytyvät esimerkiksi seuraavat jengit: Latin Kings, Mara Salva...
 
vähän yritystä
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ciudad Lineal''' on yksi [[Espanja]]n pääkaupungin [[Madrid]]in hallinnollisista alueista. Se sijaitsee kaupungin keskiosassa ja on jaettu Ventasin, Pueblo Nuevon, Quintanan, Concepciónin, San Pascualin, San Juan Bautistan, Colinan, Atalayan ja Costillaresin kaupunginosiin. Ciudad Linealin pinta-ala on 11,4 neliökilometriä ja asukasluku 231 029 (2005).
Yksi Madridin kaupunginosista, Ciudad Lineal on tunnettu latinosiirtolaisten kaupunginosana. Ciudad Lineal kaupunginosasta löytyvät esimerkiksi seuraavat jengit: Latin Kings, Mara Salvatrucha ja Ñetas.

Ciudad Lineal on tunnettu latinosiirtolaisten alueena. Nimi Ciudad Lineal ({{K-fi|[[nauhakaupunki]]}}) viittaa alueen muotoon ja arkkitehti [[Arturo Soria]]n kehittämään kaupunkisuunnittelumalliin.

== Aiheesta muualla ==

* [http://www.munimadrid.es/SicWeb/DocumentMG?docKey=25612&monographic=juntas&language=1&style=doc.xsl&docDescription=Distrito%20de%20Ciudad%20L%EDneal&docPosition=15&NAMEBACK=&PAGEBACK=/Principal/Portada.html Ciudad Linealin alueen esittely Madridin kaupungin sivustolla]

{{Madridin alueet}}

[[Luokka:Madridin alueet]]

[[an:Ziudá Linial]]
[[ast:Ciudá Llinial]]
[[es:Ciudad Lineal]]

Versio 11. joulukuuta 2006 kello 00.01

Ciudad Lineal on yksi Espanjan pääkaupungin Madridin hallinnollisista alueista. Se sijaitsee kaupungin keskiosassa ja on jaettu Ventasin, Pueblo Nuevon, Quintanan, Concepciónin, San Pascualin, San Juan Bautistan, Colinan, Atalayan ja Costillaresin kaupunginosiin. Ciudad Linealin pinta-ala on 11,4 neliökilometriä ja asukasluku 231 029 (2005).

Ciudad Lineal on tunnettu latinosiirtolaisten alueena. Nimi Ciudad Lineal (suom. nauhakaupunki) viittaa alueen muotoon ja arkkitehti Arturo Sorian kehittämään kaupunkisuunnittelumalliin.

Aiheesta muualla