Ero sivun ”Tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti: poisti Wikidatan sivulle d:q1640981 siirrettyä kielilinkkiä
Poistetun artikkelin wikilinkki pois.
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen''' (engl. CSCL, computer-supported collaborative learning) tarkoittaa [[yhteisöllinen oppiminen|yhteisöllistä]] tai [[yhteistoiminnallinen oppiminen|yhteistoiminnallista oppimista]], jota tuetaan [[tietoverkko]]jen avulla. Tekniikkaa käytetään [[oppija|oppijoiden]] tehokkaan yhteisoppimisen tukemiseksi, ideoiden ja viestien välittämiseen, yhteisölliseen tiedonhakuun ja -käsittelyyn, sekä oppimisaktiviteettien [[arviointii]]n. Tekniikka myös tukee erilaisia ryhmädynaamisia prosesseja, jotka eivät ole mahdollisia kasvotusten tavatessa.
'''Tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen''' (engl. CSCL, computer-supported collaborative learning) tarkoittaa [[yhteisöllinen oppiminen|yhteisöllistä]] tai [[yhteistoiminnallinen oppiminen|yhteistoiminnallista oppimista]], jota tuetaan [[tietoverkko]]jen avulla. Tekniikkaa käytetään oppijoiden tehokkaan yhteisoppimisen tukemiseksi, ideoiden ja viestien välittämiseen, yhteisölliseen tiedonhakuun ja -käsittelyyn, sekä oppimisaktiviteettien [[arviointii]]n. Tekniikka myös tukee erilaisia ryhmädynaamisia prosesseja, jotka eivät ole mahdollisia kasvotusten tavatessa.


==Katso myös==
==Katso myös==

Nykyinen versio 2. toukokuuta 2021 kello 04.05

Tietokoneavusteinen yhteisöllinen oppiminen (engl. CSCL, computer-supported collaborative learning) tarkoittaa yhteisöllistä tai yhteistoiminnallista oppimista, jota tuetaan tietoverkkojen avulla. Tekniikkaa käytetään oppijoiden tehokkaan yhteisoppimisen tukemiseksi, ideoiden ja viestien välittämiseen, yhteisölliseen tiedonhakuun ja -käsittelyyn, sekä oppimisaktiviteettien arviointiin. Tekniikka myös tukee erilaisia ryhmädynaamisia prosesseja, jotka eivät ole mahdollisia kasvotusten tavatessa.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä koulutukseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.