Ero sivun ”Ilpo Väisänen” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
fix
https://www.discogs.com/artist/69987-Angel-3 // http://media-loca.com/ilpo-vaeisaenen/
Rivi 17: Rivi 17:
| musicbrainz =
| musicbrainz =
}}
}}
'''Ilpo Väisänen''' (s. [[1963]] [[Helsinki]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[syntetisaattori]]muusikko. Hän teki omalla nimellään kokeellista [[Elektroninen musiikki|elektronista musiikkia]], jonka ohessa hänellä oli sooloprojekti '''I-LP-O In Dub''' tai '''I-LP-ON'''.<ref name="CCC">''[http://cargocollective.com/mosaictheory/Sahko-20-Years-Anniversary-Special-Interview-with-Mika-Vainio-Tommi Sähkö 20 Years Anniversary Special Interview with Mika Vainio & Tommi Grönlund]''. In: cargocollective.com.</ref><ref name="BFP">''[http://www.blastfirstpetite.com/pansonichistory.html Pan Sonic: A Short History]''. In: blastfirstpetite.com.</ref> Hän on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten minimalistista elektronista musiikkia tuottavien säveltäjien kanssa. Näitä projekteja olivat muun muassa [[Pan Sonic]], Vainio / Väisänen / Vega, Angel.{{lähde}}
'''Ilpo Väisänen''' (s. [[1963]] [[Helsinki]]) on [[Suomi|suomalainen]] [[syntetisaattori]]muusikko. Hän teki omalla nimellään kokeellista [[Elektroninen musiikki|elektronista musiikkia]], jonka ohessa hänellä oli sooloprojekti '''I-LP-O In Dub''' tai '''I-LP-ON'''.<ref name="CCC">''[http://cargocollective.com/mosaictheory/Sahko-20-Years-Anniversary-Special-Interview-with-Mika-Vainio-Tommi Sähkö 20 Years Anniversary Special Interview with Mika Vainio & Tommi Grönlund]''. In: cargocollective.com.</ref><ref name="BFP">''[http://www.blastfirstpetite.com/pansonichistory.html Pan Sonic: A Short History]''. In: blastfirstpetite.com.</ref> Hän on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten minimalistista elektronista musiikkia tuottavien säveltäjien kanssa. Näitä projekteja olivat muun muassa [[Pan Sonic]], Vainio / Väisänen / Vega, Angel.


== Julkaisut ==
== Julkaisut ==

Versio 2. kesäkuuta 2020 kello 03.05

Ilpo Väisänen
Ilpo Väisänen (2006)
Ilpo Väisänen (2006)
Henkilötiedot
Syntynyt1963
Kuopio
Muusikko
Taiteilijanimi I-LP-O In Dub, I-LP-ON, Liima, Piiri
Tyylilajit ambient, tekno, noise
Yhtyeet Pan Sonic, Angel
Levy-yhtiöt Blast First, Sähkö

Ilpo Väisänen (s. 1963 Helsinki) on suomalainen syntetisaattorimuusikko. Hän teki omalla nimellään kokeellista elektronista musiikkia, jonka ohessa hänellä oli sooloprojekti I-LP-O In Dub tai I-LP-ON.[1][2] Hän on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten minimalistista elektronista musiikkia tuottavien säveltäjien kanssa. Näitä projekteja olivat muun muassa Pan Sonic, Vainio / Väisänen / Vega, Angel.

Julkaisut

  • 2001: Ilpo Väisänen – Asuma (Mego)
  • 2005: John Duncan, Mika Vainio & Ilpo Väisänen – Nine Suggestions (Allquestions)
  • 2015: I-LP-O In Dub – Communist Dub ‎(Editions Mego)
  • 2016: Ilpo Väisänen – Syntetisaattori Musiikkia Kuopiosta (Kvitnu)
  • 2017: I-LP-O In Dub – Capital Dub Chapter 1 (Editions Mego)
  • 2018: I-LP-ON – Äänet ‎(Editions Mego)

Lähteet

Aiheesta muualla

Commons
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Ilpo Väisänen.