Ero sivun ”Dean Andrews” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Botti poisti 3 Wikidatan sivulle d:q2574028 siirrettyä kielilinkkiä
Ei muokkausyhteenvetoa
Merkkaukset: Mobiilimuokkaus  mobiilisivustosta 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Dean Andrews''' (s. [[1963]] [[Rotherham]]) on [[Yhdistynyt kuningaskunta|brittiläinen]] [[näyttelijä]]. Hänet tunnetaan parhaiten DC Ray Carlingin roolista televisiosarjassa ''[[Life on Mars]]''. Hän jatkoi samassa roolissa myös spin-off-sarjassa ''[[Ashes to Ashes (televisiosarja)|Ashes to Ashes]]''.
'''Dean Andrews''' (s. [[1963]] [[Rotherham]]) on [[Yhdistynyt kuningaskunta|brittiläinen]] [[näyttelijä]]. Hänet tunnetaan parhaiten DC Ray Carlingin roolista televisiosarjassa ''[[Life on Mars]]'' ja hän jatkoi samassa roolissa myös spin-off-sarjassa ''[[Ashes to Ashes (televisiosarja)|Ashes to Ashes]]''. Andrews on myös esiintynyt esimerkiksi televisiosarjoissa ''[[Viimeinen tango Halifaxissa]]'' ja ''[[Being Eileen]]''.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==

Versio 11. tammikuuta 2019 kello 15.10

Dean Andrews (s. 1963 Rotherham) on brittiläinen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten DC Ray Carlingin roolista televisiosarjassa Life on Mars ja hän jatkoi samassa roolissa myös spin-off-sarjassa Ashes to Ashes. Andrews on myös esiintynyt esimerkiksi televisiosarjoissa Viimeinen tango Halifaxissa ja Being Eileen.

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.