Ero sivun ”Super Bowl LII” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Uusi artikkeli
 
p kh
Rivi 37: Rivi 37:
| seuraava = LIII
| seuraava = LIII
}}
}}
'''Super Bowl LII''' oli järjestyksessään 52. [[Super Bowl]] -ottelu. Ottelu käytiin 4. helmikuuta 2018. Pelipaikkana oli [[Minneapolis|Minneapoliksessa]] sijaitseva [[U.S. Bank Stadium]]. Ottelun voitti [[Philadelphia Eagles]], jolle se oli ensimmäinen Super Bowl -voitto ja kaikean kaikkiaan neljäs NFL-mestaruus. Loppuottelussa Eagles voitti hallitsevan mestarin [[New England Patriots]] 41–33.
'''Super Bowl LII''' oli järjestyksessään 52. [[Super Bowl]] -ottelu. Ottelu käytiin 4. helmikuuta 2018. Pelipaikkana oli [[Minneapolis|Minneapoliksessa]] sijaitseva [[U.S. Bank Stadium]]. Ottelun voitti [[Philadelphia Eagles]], jolle se oli ensimmäinen Super Bowl -voitto ja kaikean kaikkiaan neljäs NFL-mestaruus. Loppuottelussa Eagles voitti hallitsevan mestarin [[New England Patriots]]in 41–33.


{{Super Bowl}}
{{Super Bowl}}

Versio 7. helmikuuta 2018 kello 10.34

Super Bowl LI
1 2 3 4 Yhteensä
PHI 9 13 7 12 41
NE 3 9 14 7 33
Päivämäärä 4. helmikuuta 2018.
Stadion U.S. Bank Stadium, Minneapolis, Minnesota
MVP Nick Foles
Kansallislaulun esittäjä Pink
Teikkaus Medal of Honor -ansioituneita sotilaita
Tuomari Gene Steratore
Puoliaikashow Justin Timberlake
Katsojaluku 67 612
Televisiointi
Kanava Yhdysvallat NBC
Suomi Viasat Urheilu
Selostus Yhdysvallat Kevin Harlan
Suomi Mika Laurila
LI Super Bowl LIII

Super Bowl LII oli järjestyksessään 52. Super Bowl -ottelu. Ottelu käytiin 4. helmikuuta 2018. Pelipaikkana oli Minneapoliksessa sijaitseva U.S. Bank Stadium. Ottelun voitti Philadelphia Eagles, jolle se oli ensimmäinen Super Bowl -voitto ja kaikean kaikkiaan neljäs NFL-mestaruus. Loppuottelussa Eagles voitti hallitsevan mestarin New England Patriotsin 41–33.