Ero sivun ”Kouvolan Hiihtoseura” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: '''Kouvolan Hiihtoseura''' ('''KHS''') on Kouvolan alueella toimiva talviurheiluun keskittynyt urheiluseura. Se on perustettu 24. marraskuuta 1924. Nykyisin seurassa on noin 30...
 
p urheilijoiden lisääminen
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kouvolan Hiihtoseura''' ('''KHS''') on [[Kouvola]]n alueella toimiva talviurheiluun keskittynyt urheiluseura. Se on perustettu 24. marraskuuta 1924. Nykyisin seurassa on noin 300 jäsentä ja lajeina ovat [[maastohiihto]], [[alppihiihto]], [[mäkihyppy]] sekä [[yhdistetty]].<ref>[http://www.kouvolanhiihtoseura.net/tietoa-seurasta Tietoa seurasta]</ref> Tunnettuja Kouvolan Hiihtoseuran riveissä urheilleita ovat mm. [[Ville Nousiainen]], [[Kari Varis]] sekä [[Juha Lallukka]].
'''Kouvolan Hiihtoseura''' ('''KHS''') on [[Kouvola]]n alueella toimiva talviurheiluun keskittynyt urheiluseura. Se on perustettu 24. marraskuuta 1924. Nykyisin seurassa on noin 300 jäsentä ja lajeina ovat [[maastohiihto]], [[alppihiihto]], [[mäkihyppy]] sekä [[yhdistetty]].<ref>[http://www.kouvolanhiihtoseura.net/tietoa-seurasta Tietoa seurasta]</ref> Tunnettuja Kouvolan Hiihtoseuran riveissä urheilleita ovat mm. maastohiihtäjät [[Ville Nousiainen]], [[Kari Varis]], [[Juha Lallukka]] ja [[Mona-Liisa Nousiainen|Mona-Lisa Nousiainen]] sekä alppihiihtäjät [[Jukka Rajala]] ja [[Nina Halme]].


== Lähteet ==
== Lähteet ==

Versio 9. tammikuuta 2017 kello 22.23

Kouvolan Hiihtoseura (KHS) on Kouvolan alueella toimiva talviurheiluun keskittynyt urheiluseura. Se on perustettu 24. marraskuuta 1924. Nykyisin seurassa on noin 300 jäsentä ja lajeina ovat maastohiihto, alppihiihto, mäkihyppy sekä yhdistetty.[1] Tunnettuja Kouvolan Hiihtoseuran riveissä urheilleita ovat mm. maastohiihtäjät Ville Nousiainen, Kari Varis, Juha Lallukka ja Mona-Lisa Nousiainen sekä alppihiihtäjät Jukka Rajala ja Nina Halme.

Lähteet

Aiheesta muualla