Ero sivun ”TUI Finland” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
203 merkkiä lisätty ,  4 vuotta sitten
Merkkaus: huutamista
* 2014 Asiakkaat voivat ottaa suoraan yhteyttä oppaisiin lomakohteissa uuden Minun lomani -sovelluksen kautta. Koko TUI Nordic saa ISO 14001 -sertifikaatin. Brittiläinen omistajakonserni TUI Travel Plc ja saksalainen TUI AG yhdistyivät ja listautuivat Lontoon pörssiin nimellä TUI Group.
* 2015 Toukokuussa 2015 TUI Group päättää, että yrityksen maakohtaiset brändit, mukaan lukien Finnmatkat, vaihtavat nimensä TUIksi.
* 2016 Uudistettu Minun lomani -sovellus tarjoaa kaiken tärkeän tiedon ennen lomaa sekä loman aikana. Sovelluksesta löytyy parhaat ravintolavinkit, retket, lomakohteen säätiedot, lentotiedot sekä vinkkejä myös omatoimiseen lomailuun. Loman lähestyessä lähtölaskenta kertoo kuinka monta päivää, tuntia ja minuuttia lähtöön on aikaa. Ja mikä parasta, mieltä askarruttavista asioista voi kysyä suoraan oppailta lomakohteissa ja vastaus tulee silmänräpäyksessä. <- Osta kaksi niin saat kolmannen kaupan päälle! Kampanja on voimassa tämän kuun loppuun saakka! (Tarjous koskee vain yhtä tuotetta per kotitalous, tuotteet myydään erikseen, ei palautusoikeutta).
* 2016 Finnmatkoista tulee TUI.
 
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko