Ero sivun ”Savoy-teatteri” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Sijainti, luokka.
Rivi 1: Rivi 1:
[[File:Savoy RGB 69.jpg|thumb]]
[[File:Savoy RGB 69.jpg|thumb]]


'''Savoy-teatteri''' on kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri keskellä Helsinkiä. Erityisen tunnettu se on maailmanmusiikin konserttipaikkana. Savoy-teatteri on yksi [[Helsingin kulttuurikeskus|Helsingin kulttuurikeskuksen]] toimipaikoista.
'''Savoy-teatteri''' on kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri [[Helsinki|Helsingin]] [[Kaartinkaupunki|Kaartinkaupungissa]]. Erityisen tunnettu se on maailmanmusiikin konserttipaikkana. Savoy-teatteri on yksi [[Helsingin kulttuurikeskus|Helsingin kulttuurikeskuksen]] toimipaikoista.


Savoy-teatterissa vierailee vuosittain noin 200 erilaista esiintyjäryhmää eri puolilta maailmaa. Savoy-teatterin ohjelmisto koostuu omatuotantoisista tapahtumista, yhteistyössä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa tuotetuista tapahtumista sekä ohjelmatoimistojen, festivaalien ja yksityisten tapahtumajärjestäjien tapahtumista. Savoy-teatteri sijaitsee Helsingin keskustassa, Kaartinkaupungissa, aivan Esplanadin puiston kupeessa. Savoy-teatterista hoidetaan myös Espan lavan varaus- ja esitystoimintaa.
Savoy-teatterissa vierailee vuosittain noin 200 erilaista esiintyjäryhmää eri puolilta maailmaa. Savoy-teatterin ohjelmisto koostuu omatuotantoisista tapahtumista, yhteistyössä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa tuotetuista tapahtumista sekä ohjelmatoimistojen, festivaalien ja yksityisten tapahtumajärjestäjien tapahtumista. Savoy-teatteri sijaitsee [[Kasarmikatu|Kasarmikadulla]] Kaartinkaupungissa, aivan [[Esplanadin puisto]]n kupeessa. Savoy-teatterista hoidetaan myös Espan lavan varaus- ja esitystoimintaa.


== Aiheesta muualla ==
== Aiheesta muualla ==
* [http://www.savoyteatteri.fi Savoy-teatterin kotisivut]
* [http://www.savoyteatteri.fi Savoy-teatterin kotisivut]


[[Luokka: Helsingin kulttuurikeskus]]
[[Luokka:Helsingin kulttuurikeskus]]
[[Luokka:Helsingin teatterit]]

Versio 2. elokuuta 2012 kello 18.41

Savoy-teatteri on kotimaisten ja ulkomaisten esiintyjien vierailuteatteri Helsingin Kaartinkaupungissa. Erityisen tunnettu se on maailmanmusiikin konserttipaikkana. Savoy-teatteri on yksi Helsingin kulttuurikeskuksen toimipaikoista.

Savoy-teatterissa vierailee vuosittain noin 200 erilaista esiintyjäryhmää eri puolilta maailmaa. Savoy-teatterin ohjelmisto koostuu omatuotantoisista tapahtumista, yhteistyössä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa tuotetuista tapahtumista sekä ohjelmatoimistojen, festivaalien ja yksityisten tapahtumajärjestäjien tapahtumista. Savoy-teatteri sijaitsee Kasarmikadulla Kaartinkaupungissa, aivan Esplanadin puiston kupeessa. Savoy-teatterista hoidetaan myös Espan lavan varaus- ja esitystoimintaa.

Aiheesta muualla