Ero sivun ”Stones Grow Her Name” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
644 merkkiä lisätty ,  10 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
}}
 
'''Stones Grow Her Name''' on suomalaisen [[power metal]]lia esittävän yhtyeen [[Sonata Arctica]]n seitsemäs studioalbumi. Albumilla kuullaan kappale "Losing My Insanity", joka on cover-versio [[Ari Koivunen|Ari Koivusen]] kappaleesta, jonka [[Tony Kakko]] teki Koivusen debyyttialbumille [[Fuel for the Fire]]lle.
 
Levy on musiikillisesti "paluu perusasioihin", irtiotto ''Unia''n ja ''Days of Grays''in progressiivisista ja kokeilevista elementeistä: kappaleet mukailevat selkeämpää päämelodiaa ja äänimaailma on riisutumpi, vaikka edellisten levyjen sävyjä on edelleen mukana<ref>http://www.noizzeater.com/interviews/sonata-arctica-interview-tony-kakko-2012.php</ref>.
== Kappaleet ==
''Cinderblox''illa on vaikutteita [[bluegrass]]-musiikista ja sillä kuullaan banjoa, ja ''Shitload of Money'' mukailee tyylillisesti Aerosmithin ja ZZ Topin henkistä kasarirokkia<ref>http://www.soundi.fi/node/14233</ref>. ''Losing My Insanity'' on cover-versio [[Ari Koivunen|Ari Koivusen]] kappaleesta, jonka [[Tony Kakko]] teki Koivusen debyyttialbumille [[Fuel for the Fire]]lle.
 
== Kappaleet ==
Kaikki kappaleet säveltänyt ja sanoittanut Tony Kakko.
# Only The Broken Hearts (Make You Beautiful)
# Shitload of Money
# Wildfire, Part:II - One with the Mountain
# Wildfire, Part:III - Wildfire Town, Population: 0
 
==Lähteet==
{{viitteet}}
 
{{Tynkä/Albumi}}
5

muokkausta

Navigointivalikko