Ero sivun ”Paneelikeskustelu” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Pikalisätty luokka Viestintä (HotCat-työkalulla)
mt -> t
Rivi 1: Rivi 1:
'''Paneelikeskustelu''' on kahden tai useamman henkilön yleisön edessä käymä keskustelu. Keskustelulla on yleensä johtaja tai juontaja, joka jakaa puheenvuoroja panelisteille.
'''Paneelikeskustelu''' on kahden tai useamman henkilön yleisön edessä käymä [[keskustelu]]. Keskustelulla on yleensä johtaja tai [[juontaja]], joka jakaa [[puheenvuoro]]ja panelisteille.


Paneelikeskustelussa paneelikeskusteluun osallistuvat voivat kukin vuorollaan kertoa ajatuksensa käsiteltävästä [[teema]]sta. He voivat keskustella keskenään käsiteltävästä aiheesta. Tai sitten yleisö voi tehdä kysymyksiä ja kukin kysymys ohjataan sille paneelikeskustelijalle, joka on perehtynyt kysymyksen aihepiiriin.
{{minitynkä}}

Vaalipaneelissa [[ehdokas|ehdokkaat]] keskustelevat käsiteltävästä aiheesta. Yleisö saa näin informaatiota kunkin ehdokkaan mielipiteistä, persoonasta ja [[teesi|teeseistä]].

{{tynkä}}


[[Luokka:Viestintä]]
[[Luokka:Viestintä]]

Versio 5. huhtikuuta 2011 kello 00.24

Paneelikeskustelu on kahden tai useamman henkilön yleisön edessä käymä keskustelu. Keskustelulla on yleensä johtaja tai juontaja, joka jakaa puheenvuoroja panelisteille.

Paneelikeskustelussa paneelikeskusteluun osallistuvat voivat kukin vuorollaan kertoa ajatuksensa käsiteltävästä teemasta. He voivat keskustella keskenään käsiteltävästä aiheesta. Tai sitten yleisö voi tehdä kysymyksiä ja kukin kysymys ohjataan sille paneelikeskustelijalle, joka on perehtynyt kysymyksen aihepiiriin.

Vaalipaneelissa ehdokkaat keskustelevat käsiteltävästä aiheesta. Yleisö saa näin informaatiota kunkin ehdokkaan mielipiteistä, persoonasta ja teeseistä.

Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.