Timo Laitinen

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli käsittelee virkamiehenä ja järjestöjohtajana toimivaa Timo Laitista. Koripalloilija Timo Laitisesta ja ampumaurheilija Timo Laitisesta on eri artikkelit.

Timo Laitinen (s. 12. huhtikuuta 1958) on Valtiokonttorin pääjohtaja ja oli Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n puheenjohtaja. Koulutukseltaan Laitinen on oikeustieteen kandidaatti.

Laitinen työskenteli Valtiokonttorissa viisi vuotta ennen nimitystään pääjohtajaksi. Sitä ennen hän toimi Talent Partnersin toimitusjohtajana sekä työskenteli Pohjola-yhtiöissä. Laitisella on myös paljon luottamustoimia ja hän on aktiivinen vaikuttaja suomalaisessa liikunta- ja urheilukulttuurissa. Laitinen toimii valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Työeläkevakuuttajat TELA ry:n hallituksen varapuheenjohtajana ja Urheilijoiden ammatinedistämissäätiön hallituksen jäsenenä. Laitinen oli myös huippu-urheilun strategiatyöryhmän jäsen vuosina 2009–2010. Vuosina 2004–2012 hän toimi Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n puheenjohtajana.[1]

Nuoruudessaan hän pelasi ykkösdivisioonassa koripalloa.

Laitinen on naimisissa ja hänellä on kolme lasta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]