Time of My Life

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Time of My Life
3 Doors Down
Studioalbumin Time of My Life kansikuva
Studioalbumin tiedot
 Nauhoitettu  Heinä-lokakuussa 2010
Tokio, Japani
Los Angeles, Kalifornia
 Julkaistu 19. heinäkuuta 2011
 Tuottaja(t) Howard Benson
 Tyylilaji alternative rock
post-grunge
 Kesto 41.30
 Levy-yhtiö Universal Records
Listasijoitukset

Suomen lippu Suomen virallinen lista: 34.[1]

3 Doors Downin muut julkaisut
Where My Christmas Lives EP
2009
Time of My Life
2011
The Greatest Hits
2012
Singlet albumilta Time of My Life
 1. When You're Young
  Julkaistu: 1. helmikuuta 2011
 2. Every Time You Go
  Julkaistu: 23. maaliskuuta 2011

Time of My Life on yhdysvaltalaisen rockyhtye 3 Doors Downin 19. heinäkuuta 2011 julkaistu, yhtyeen viides studioalbumi. Albumi on yhtyeen ensimmäinen studiolevytys sitten vuonna 2008 julkaistun 3 Doors Down-albumin jälkeen. Se nousi Suomen virallisen listan sijalle 34.[1]

Albumin nauhoittaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

22. heinäkuuta 2010 yhtye kertoi Kanadan Londonissa pidetyn konserttinsa, että heidän olisi määrä alkaa nauhoittamaan uutta studiomateriaalia jo ensi viikon aikana. Samassa konsertissa myös albumin ensimmäinen raita, "On The Run", sai ensiesityksensä[2].

Lokakuussa 2010 yhtye viimeisteli albumin nauhoitusprosessin Los Angelesissa Kaliforniassa yhdessä Grammy-palkitun tuottajansa, Howard Bensonin kanssa. 27. lokakuuta 2010 3 Doors Down esiintyi T.J. Martellin säätiön järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa, jossa kerättiin varoja leukemia-, syöpä- ja AIDS-potilaille. Saman tilaisuuden yhteydessä antamassaan haastattelussa yhtyeen laulaja Brad Arnold paljasti myös tulevan albumin nimen olevan "Time of My Life", ja lisäsi, että albumin julkaisua oli kaavailtu helmikuulle 2011[3].

10. tammikuuta 2011 albumin ensimmäinen single, When You're Young, sai ensiesityksensä useilla eri radioasemilla. Singlejulkaisuna kappale julkaistiin 1. helmikuuta 2011[4].

31. maaliskuuta 2011 3 Doors Down tiedotti, että uusi studioalbumi julkaistaisiin 19. heinäkuuta. Brad Arnold puhui albumista hyvin myönteisesti[5]:

»Uusin albumimme osoittaa meiltä musiikillisia kasvun merkkejä. Meillä on ollut menestystä aikaisemminkin, mutta sen voi aina... viedä toiselle tasolle, ja mielestäni olemme onnistuneet siinä hyvin. Albumilla on paljon kappaleita, joihin kuuntelijoilla on helppo samaistua. Halusimme tehdä albumin eteen parhaamme, ja kun mietin jälkeenpäin nauhoitusprosessia ja koko kokemusta, voin todella sanoa, että olemme onnistuneet tavoitteessamme.»
(Brad Arnold)

19. toukokuuta yhtye tiedotti, että uuden albumin toinen singlejulkaisu, Every Time You Go, julkaistaisiin digitaalisessa muodossa 23. toukokuuta[6].

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. Time of My Life
 2. When You're Young
 3. Round and Round
 4. Heaven
 5. Race of the Sun
 6. Back to Me
 7. Every Time You Go
 8. What's Left
 9. On the Run
 10. She Is Love
 11. My Way
 12. Believer

Kokoonpano[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Arvostelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]