SOCOM 3: U.S. Navy SEALs

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Socom 3: U.S. Navy SEALs)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SOCOM 3: U.S. Navy SEALs
Kehittäjä Zipper Interactive
Julkaisija Sony Computer Entertainment
Ohjaaja Hardy F. LeBel Sr.
Suunnittelija Travis Steiner
Pelisarja SOCOM U.S. Navy SEALs
Julkaistu
  • NA 11. lokakuuta 2005
  • EU 21. huhtikuuta 2006
Lajityyppi kolmannen persoonan ammuntapeli, taktinen ammuntapeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus PEGI: 16
ESRB: M Virheellinen ESRB-arvo
Alusta PlayStation 2
Jakelumuoto DVD
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

SOCOM 3: U.S. Navy SEALs on PlayStation 2:lle kolmas julkaistu SOCOM -pelisarjan videopeli. Pelissä on yksinpeli jossa komennetaan 4 sotilaan ryhmää eri tehtävissä eri puolilla maailmaa, pelissä on myös verkkomoninpeli jopa 32 pelaajalle samaan aikaan. SOCOM 3 ei juurikaan eroa paljoa edeltäjistään muuten kuin uusilla tehtävillä, kentillä ja muulla sisällöllä.

Yksinpeli on varsin monipuolinen ja sisältää erilaisia tehtäviä esim. panttivankien pelastamista,tuhoamista ja kuvien ottoa. Ennen tehtävään menoa pelaaja valitsee tavaransa; Pääaseen, pistoolin ja kranaatteja tai muita räjähteitä. Itse tehtävässä voi komentaa muita ryhmän sotilaita kymmenillä eri komennoilla, komentoja voi myös antaa PS2-Headsetilla, jolloin pelaaminen on entistäkin viihtyisämpää.

Verkkomoninpeli

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moninpelissä pelataan maximissaan 32 pelaajan voimin, SEALit vastaan terroristit kussakin kentässä eri pelityyleillä esim. Suppression, Breatch, Escort jne.. Moninpeli on myös yhteensopiva PS2-Headsetin kanssa jolloin kavereiden kanssa on hauskempi kommunikoida, sekä suunnitteluhuoneessa että myös kentälläkin voi chattailla tietokoneen näppäimistöllä. Verkkopelissä on myös monia yhteisöjä ja pelaajien rankkeja & statseja. Verkkopeliin julkaistiin päivitys, mikä poisti useita eri bugeja, joita pelaajat käyttivät hyväkseen päästäkseen seinien sisälle ampumaan muita niin, että muut eivät voineet ampua heitä.

Moninpeliä on myös mahdollista pelata LAN-toiminnolla eli lähiverkossa.

Aiheesta muualla

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]