Skye Bennett

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Skye Bennett (s. 2. toukokuuta 1995 Lontoo) on brittiläinen näyttelijä.[1] Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 2006 elokuvassa Shadow Man. Hän näytteli pääroolin suomalaisessa kauhuelokuvassa Dark Floors (2008).[1]

Filmografia
Vuosi Elokuva Tyyppi Rooli
2006 Shadow Man Elokuva Amanda Foster
2007 The Good Night Elokuva Ballerina 
Boy A Elokuva Angela
Balettitossut TV-elokuva Nuori Sylvia
2008 Dark Floors Elokuva Sarah
Last Night    
It's Alive   Nicole
2009 Against the Dark Elokuva Charlotte
Skellig TV-elokuva Mina
2010 Taivaan pilarit TV-sarja Martha nuorena
Pieni ihmissydän TV-elokuva Gail
Bleach   Francesca
2006–2011 Holby Cityn sairaala   Amy Reynolds & Heather Wilson
2014 Chalk   Annie
 2015 Is This Rape? Sex on Trial TV-elokuva Gemma
2016  Sairaalaelämää TV-sarja Rachel Kirby
Friday Night Dinner TV-sarja Lisa
Cautionary Tales   Gale
2007–2017 Tohtorit TV-sarja Monissa ei rooleissa
2017 Lego Marvel Super Heroes 2 Peli/ääni Wasp & White Tiger
Xenoblade Chronicles 2 Peli/ääni Pyra & Mythra

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Skye Bennett - Bio, Facts, Family Famous Birthdays. Viitattu 20.01.2018.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.