Shawn Michaels & Kevin Nash

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Shawn Michaels & Kevin Nash tai Two Dudes with Attitude oli tag team showpainipromootiossa, World Wrestling Federationissa. Tiimi tunnetaan myös heidän lempinimillään Heartbreak Kid (Michaels) ja Big Daddy Cool (Nash). Duo oli toinen, jotka ovat hallinneet kolmea eri WWF'n mestaruutta samanaikaisesti.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1993-1994[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiimi muodostui vuonna 1993 heeleinä, kun Shawn Michaels hävisi Intercontinental mestaruuden hänen entiselle tag team partnerille, Marty Jannettylle 17. toukokuuta, 1993 RAW'ssa. Shawn voitti mestaruuden takaisin 6. kesäkuuta, 1993 house show’ssa hänen henkivartijansa, Dieselin avustuksella. Diesel auttoi Michaelsia puolustamaan onnistuneesti mestaruutta 4 kuukautta, kunnes Jack Tunney hyllytti mestaruuden, koska Michaels ei ollut puolustanut sitä tarvittavien aikojen välillä. Myös Shawn poistui WWF'stä vähäksi ajaksi, koska hänet oli oikeassa elämässä hyllytetty positiivisesta steroidikokeesta.

Shawnin poissaolon aikana Razor Ramon oli voittanut Intercontinental mestaruuden. Kun HBK palasi WWF:ään, hän varasti Ramonin mestaruusvyön, koska tunsi, että mestaruus kuuluisi hänelle, koska hän ei koskaan hävinnyt sitä mestaruusottelussa. Tämän vuoksi Ramonille kehitettiin uusi mestaruusvyö. Feudi kulminoitui Ladder ottelussa, WrestleMania X:ssä, minkä voittajasta tulisi yhdistetty Intercontinental mestari. Dieselin avusta huolimatta, Michaels hävisi ottelun ja Ramon ansaitsi molempien mestaruusvyöt. Shawnin epäonnistuttua voittamaan mestaruutta, Diesel alkoi havitella sitä. 13. huhtikuuta Superstarsissa, Diesel voitti HBK:n avulla Intercontinental mestaruuden. Shawnin loukkaantumisen ajan, hän piti Heartbreak Hotel -nimistä talk show’ta.

28. elokuuta house show’ssa, HBK & Diesel voittivat WWF Tag Team mestaruudet The Headshrinkerseiltä, mikä teki Dieselistä tupla mestarin. Seuraavana iltana, SummerSlamissa, Diesel hävisi Intercontinental mestaruuden Razor Ramonille, kun Shawn iski Dieselille Sweet Chin Musicin. Survivor Seriesissä, duo joutuivat hyllyttämään WWF Tag Team mestaruudet, koska he eivät voineet enää työskennellä tiiminä. Kolme päivää myöhemmin, 26. marraskuuta house show’ssa, Diesel voitti Bob Backlundilta WWF mestaruuden.

1995[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Shawn voitti vuoden 1995 Royal Rumblen ja hankki uudeksi henkivartijakseen Sycho Sidin. WrestleMania XI:ssä, Shawn kohtasi Dieselin WWF mestaruusottelussa, minkä voitti Diesel. Seuraavassa RAW'ssa, Sid hyökkäsi Shawnin kimppuun, kun Shawn oli kertonut, ettei tarvitsisi hänen apuaan.

23. heinäkuuta, 1995 In Your House 2: The Lumberjacks -tapahtumassa, Shawn voitti uransa kolmannen Intercontinental mestaruuden Jeff Jarrettilta. Pian tiimi kasaantui ja he alkoivat kutsua itseään Two Dudes with Attitudeksi. In Your House 3: Triple Header PPV tapahtumassa, Michaels ja Diesel kohtasivat Tag Team mestarit, Owen Hartin ja Yokozunan Triple Crown ottelussa. Säännöt olivat; jos HBK tai Diesel voittavat Owenin tai Yokozunan, he voittaisivat Tag Team mestaruudet, mutta jos Owen tai Yokozuna voittavat HBK:n, voittaja ansaitsee Intercontinental mestaruuden, mutta jos he voittavat Dieselin, voittaja ansaitsee WWF mestaruuden. Kuitenkin, The British Bulldog korvasi Owenin ottelussa, koska ei ollut saapunut areenalle. Matsin aikana, Owen kuitenkin ilmestyi ja hänet myös selätti Two Dudes with Attitude. Diesel ja HBK pitelivät WWF Tag Team mestaruutta päivän, kunnes joutuivat niistä luovuttamaan ne Owenille ja Yokozunalle, koska Owen ei ollut virallisesti ottelussa mukana IYH -tapahtumassa.

Hajoaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiimi hajosi, kun Diesel hävisi Survivor Seriesissä WWF mestaruuden Bret Hartille ja Shawn voitti vuoden 1996 Royal Rumblen eliminoimalla viimeisenä Dieselin. Shawnin voitettua WWF mestaruus Bret Hartilta 60 minuutin Iron Man ottelussa WrestleManiassa, Shawn kohtasi Dieselin In Your House 7: Good Friends, Better Enemiesissä No Disqualification ottelussa, mikä käytiin WWF mestaruudesta. Shawn voitti matsin iskettyään Sweet Chin Musicin.

He kohtasivat vielä kerran Steel Cage ottelussa. HBK voitti matsin, koska tämä oli Dieselin viimeinen matsi WWF:ssä. Matsin jälkeen, Shawn, Diesel/Kevin Nash, Razor Ramon/Scott Hall ja Hunter Hearst Helmsley halasivat ja jättivät jäähyväiset toisilleen, koska Nash ja Hall olivat siirtymässä kilpailevaan yhtiöön, World Championship Wrestlingiin. Tämä tapaus tunnetaan nimellä "Curtain Call: The Madison Square Garden Incident".

Jälleennäkeminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

3. kesäkuuta, 2002, RAW'ssa, Kevin Nash nimesi nWo:n uudeksi jäseneksi Shawn Michaelsin, mikä oli ensimmäinen kerta kuuteen vuoteen, kun he olivat olleet samassa kehässä samanaikaisesti. 10. kesäkuuta, RAW'ssa, HBK selitti ystävälleen Nashille, että he ovat aina olleet parhaat ystävät ja siksi hän palasi WWE:hen ja liittyi nWo:hon. Hän sitten kirjaimellisesti potkaisi Booker T:n ulos nWo:sta, koska hän yritti varastaa kaiken kunnian itselleen. Kukkauden myöhemmin, Nash loukkaantui, minkä vuoksi nWo hajosi.

Kun Nash teki paluunsa, hän ja Shawn aloittivat kiistan Evolutionin (Triple H, Ric Flair ja Randy Orton) kanssa, minkä aikana Nash yritti saada Triple H:n World Heavyweight mestaruutta. Vuoden 2003 Backlashissa, Nash, HBK ja Booker T kohtasivat Triple H:n, Ric Flairin ja Chris Jerichon, minkä voittivat HHH, Flair ja Jericho, HHH:n lyötyä Nashia moukarilla ja selätettyä hänet. Judgment Dayssä, Nash oli voittamassa World tittelin, mutta Triple H tuli diskatuksi, kun hän löi tuomaria moukarilla. Tämän vuoksi suuttunut Nash iski Jacknife Powerbombin Triple H:lle selostuspöydän läpi. Bad Bloodissa, HHH ja Nash kohtasivat Hell in a Cell-ottelussa, mikä käytiin World Heavyweight mestaruudesta, ja missä Mick Foley toimi tuomarina. Matsin voitti Triple H. SummerSlamissa, molemmat Nash ja Shawn osallistuivat Elimination Chamber matsiin, missä Nash tuli eliminoiduksi ensimmäisenä Shawnin potkaistua hänelle Sweet Chin Musicin ja Chris jerichon selättäen hänet. Shawnin eliminoi ottelussa kolmantena Bill Goldberg. Pian tämän jälkeen, Nash lähti WWE:stä.

Mestaruudet ja saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]