Shauna Reynolds

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Shauna Reynolds, taiteilijanimeltään Sean Yseult, esiintymässä vuonna 2010.

Shauna Reynolds, taiteilijanimeltään Sean Yseult, (s. 6. kesäkuuta 1966 Pohjois-Carolina) on yhdysvaltalainen muusikko. Hän oli Robert Cummingsin (taiteilijanimeltään Rob Zombie) kanssa White Zombie -yhtyeen perustajajäseniä. Hän toimi yhtyeen basistina sen lakkauttamiseen, vuoteen 1998 asti.

Reynolsin isä oli tunnettu Ernest Hemingwayn elämäkerran kirjoittaja. Shauna Reynolds asuu New Orleansissa Louisianan osavaltiossa ja on naimisissa Chris Lee -nimisen muusikon kanssa.

Joulukuussa 2010 Reynolds julkaisi taiteilijanimellään Sean Yseult muistelmateoksen I'm In the Band: Backstage Notes from the Chick in White Zombie.

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Reynolds opiskeli balettia ja klassista pianonsoittoa. Lukioikäisenä hän kuitenkin mursi jalkansa ja joutui olemaan pitkään toipilaana voimatta harjoitella tanssia. Toipumisaikana hän innostui kuvataiteista ja edistyi niissä niin, että sai stipendin Parsoniin.

Taide- ja muotoiluopiskelut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Reynolds on opiskellut graafista muotoilua Pohjois-Carolinan taideyliopistossa (engl. The University of North Carolina School of the Arts), joka on yksi Pohjois-Carolinan yliopiston kampuksista, sekä muotoilua Parsonin uudessa taideyliopistossa engl. Parsons the New School of Design). Valmistuttuaan yliopistosta BFA:ksi (the Bachelor of Fine Arts), joka vastaa kuvataiteen kandidaattia, Reynolds perusti yhdessä Rob Zombien kanssa White Zombie -yhtyeen.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.